Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO brutálnej bitky medzi školáčkami! Do obete dievčatá kopali aj po tom, čo skončila na zemi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reprofoto:Facebook)

PÍSEK - Video, ktoré koluje na sociálnych sieťach, šokovalo Česko. Zábery zachytávajú brutálnu bitku medzi školáčkami. Dievčatá bez štipky citu udierajú do svojej obete, pokračujú aj po tom, ako spadne na zem. Napadnutá skončila v nemocnici.

Upozornenie: Zábery v článku nie sú vhodné pre citlivé povahy

Podľa českých médií sa incident odohral v meste Písek ešte 22. augusta. Útok mal mať viacero svedkov. Agresorky mali napadnúť mladšiu obeť. Nik však nezasiahol, aby jej pomohol.

Zo záberov je zrejmé, že dievča najprv ťahali za vlasy, potom dostala silnú ranu do tváre. Keď obeť strčili, spadla na chrbát, pričom si udrela hlavu o betónovú dlažbu. Po všetkom ešte zranenej uštedrili niekoľko kopancov. Až hlas dospelého muža bitkárky zahnal.

VIDEO brutálnej bitky medzi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook)

Podľa Extra.cz sú dievčatá v meste Písek známou firmou. "Sú s nimi len problémy. Teraz však niekoľko dní nie sú nikde vidieť. Predtým tu v okolí posedávali a teraz sa boja," povedala jedna zo susediek. 

"Mňa samotného už tu prepadli ich rovesníci opačného pohlavia 4x podobným spôsobom. Vždy boli minimálne traja," napísal na sociálnu sieť Michal, ktorý zdieľal video. Či sa incident, ktorý zachytila kamera, dostal do rúk polície, zatiaľ nie je známe.

Pardon ale kdyz sem to viděl začala se mi vařit krev Tak doufám že se to tady konečně bude nějak řešit !!! Takovéhle chování je tady v Písku u těhle sviní normální a pak že my je diskriminujeme!!!! My na ně vyděláváme na daních a takhle nám to vrací!! Mě samotného už tady přepadli jejich vrstevníci opačného pohlaví 4x podobným způsobem. Pokaždé minimálně ve 3!! A upozorňuji že jsem jen prošel okolo a neřekl ani slovo!! Dodneška mě mrzí že to nemám natočené protože Policie s tím absolutně nic neudělala. Slečny je mi moc líto a věřím že bude brzo v pořádku. Doufám že ty parchanty a nejen tyhle potká to co jim patří!!! Očividně tady se člověk dočká klidu až když vlastní zbrojní průkaz a pistoli u pasu.

Uverejnil používateľ Michal Pilný Sobota 29. augusta 2020
Viac o téme: DetiBitkaČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu