Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká pašeráčka drog Tereza žiali: Ako to, že v base nemôže mať oslavu narodenín?

Češka Tereza Hlůšková Zobraziť galériu (3)
Češka Tereza Hlůšková (Zdroj: Reprofoto: Youtube/Lahore News HD)

LÁHAUR – Modelka Tereza Hlůšková, ktorú odsúdili v Pakistane na takmer 9 rokov väzenia za pašovanie heroínu, má v nedeľu narodeniny. Spoluväzenkyne sa pre ňu rozhodli usporiadať oslavu a ona im na revanš chcela prejaviť vďaku, že sa k nej správali po celý čas prívetivo. Basa však nie je reštaurácia.

Tereze Hlůškovej (22), ktorá je vo väzení za pašovanie tvrdých drog, sa v pakistanskej base nepáči. Vyše roka strávila vo vyšetrovacej väzbe, potom ju súd poslal do väzenia na takmer 9 rokov, čo ju nepotešilo. Podľa denníka iDnes neustále plače a hovorí, že by sa chcela vrátiť domov.

Naplánovala si, že na svoje narodeniny ostatným ženám za milé prijatie ponúkne aspoň narodeninovú tortu. Poprosila teda svojho advokáta Asghara Dogara, či by jej to nepomohol zariadiť. Lenže pobyt v láhaurskej väznici nie sú kúpele. Dozorcovia oznámili Dogarovi, že mu nič také nedovolia. Povedali právnikovi, že ak chce Tereza oslavu, musí poslať žiadosť riaditeľovi miestnej väzenskej služby. Len on môže rozhodnúť, či to povolí alebo nie.

Tereza, česká pašeráčka drog
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova, Daily Pakistan, )

Sklamaná Tereza dúfa, že aspoň na budúce narodeniny už bude doma v Čechách. Proti rozsudku podala odvolanie a teraz čaká na ďalšie pojednávanie. To sa však uskutoční najskôr začiatkom septembra. Takže oslavy nebudú.

Viac o téme: DrogyTereza Hlůšková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu