Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ohavný čin počas svadobnej noci: Ženích znásilnil svoju dcéru (20), nevesta spala hneď vedľa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KODAŇ - Dánsky muž bol uznaný vinným zo znásilnenia dcéry počas svojej svadobnej noci, hoci svoj nechutný čin obhajoval tým, že si myslel, že ide o jeho manželku. Incident sa odohral v auguste minulého roka vo vidieckom sídle blízko Koldingu, kde 50-ročný ženích usporiadal svadobnú hostinu.

Nemecká polícia poslala novomanželom nevšedné FOTO: Raritná pamiatka na ich svadbu

Otec a dcéra už niekoľko rokov neboli v kontakte, ale počas predchádzajúcich Vianoc znovu začali spolu komunikovať a on ju pozval na svoju svadbu. Na súde odznelo, že mladá žena (20) sa počas oslavy poriadne opila, a tak jej otec spolu s ďalším hosťom okolo 2:30 pomohol do svadobného apartmánu a uložili ju do postele. Približne o 90 minút si prišiel ľahnúť aj ženích, pričom na lôžku ležala z jednej strany jeho novomanželka a z druhej dcéra.

Muž na súde tvrdil, že si nepamätá nič z toho, čo sa potom stalo, a poprel všetky obvinenia zo znásilnenia a sexuálneho zneužitia. V súdnych dokumentoch, ktoré zverejnil dánsky JydskeVestkysten, sa uvádza, že v určitom čase medzi 4.00 a 4.45 sa začal muž dotýkať svojej dcéry.

Štatistický úrad zverejnil zaujímavosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

"Keď ho požiadala, aby s tým prestal a pokúsila sa posadiť sa, pevne ju zatlačil do hrude. Potom, keď ležala na chrbte, prinútil ju k pohlavnému styku aj napriek tomu, že ho niekoľkokrát prosila, aby prestal," píše sa v správe. Prokurátori na súde v Koldingu uviedli, že mladá žena sa kvôli intoxikácii nedokázala brániť.

V textových správach medzi otcom a dcérou v nasledujúcich dňoch po ohavnom čine sa jej rodič ospravedlňoval s tým, že si ju pomýlil so svojou ženou. Podľa Ekstrabladet mu dcéra odpísala, že by mali prerušiť akýkoľvek kontakt. Nemenovaný muž bol uznaný vinným zo znásilnenia a súd ho poslal do väzenia na dva a pol roka.

Viac o téme: SvadbaDánskoOtecDcéraZnásilnenieSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu