Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nemecká polícia poslala novomanželom nevšedné FOTO: Raritná pamiatka na ich svadbu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

DORTMUND - Takú svadobnú fotografiu, akou sa môže pochváliť pár zo západného Nemecka, nemá len tak hocikto. Novomanželov totiž zachytil v deň ich sobáša v Dortmunde radar, ktorý meria prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti. Originál, ktorý dostali vlani spolu s pokutou, sa zničil, policajti ale informovali na facebooku, že radi páru zaslali kópiu.

Nevesta sa pár dní pred svadbou priznala k niečomu brutálnemu: Nakoniec sa ale aj tak vydala

"Dvadsaťšesťročný muž nám minulý týždeň poslal nasledovnú žiadosť: V máji 2018 ho v deň svadby spolu s manželkou zachytil policajný radar. Vtedajšiu fotografiu by mal rád na pamiatku. Originál sa ale nešťastnou náhodou zničil," napísala dortmundská polícia na facebooku a text osviežila aj príslušnou fotografiou. Vzhľadom na prísne predpisy o ochrane súkromia však novomanželom zakryla tváre veľkými smajlíkmi.

Nemecká polícia poslala novomanželom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polizei NRW Dortmund)

"Radi sme pomohli a poslali sme im obrázok znova," dodala polícia. Namiesto pokuty za prekročenie rýchlosti však tentoraz k fotke z radaru pripojila želanie šťastného manželstva.

Ako rýchlo vlani v máji manželský pár okolo radaru prešiel, nie je jasné. Záhadou tak zostáva, na koľko eur dvojicu neobvyklá svadobná snímka vyšla, poznamenala agentúra DPA.

Viac o téme: SvadbaFotografiaRýchlosťPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu