Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkratšie manželstvo v histórii krajiny: Ženích nazval nevestu hlúpou, prišla nečakaná reakcia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KUVAJT - Niektoré manželstvá vydržia až do konca života, niektoré ani deň. O rekord v histórii Kuvajtu sa pravdepodobne postaral pár, ktorý stihol svoj zväzok anulovať už po troch minútach od jeho podpísania. Stačilo, aby sa novomanžel zachoval netaktne ku svojej polovičke a tá sa rozhodla, že takéhoto partnera teda po svojom boku mať rozhodne nechce. K zrušeniu tak došlo skôr, ako dvojica odišla z budovy, v ktorej sa zosobášila.

Nemecká polícia poslala novomanželom nevšedné FOTO: Raritná pamiatka na ich svadbu

Podľa portálu Q8 News párik práve podpísal manželskú zmluvu pred sudcom, keď nevesta pri odchode zakopla. Od partnera si na svoju adresu vypočula, že je "hlúpa".

Toto zosmiešňovanie ju poriadne nahnevalo, a tak požiadala sudcu, aby okamžite ich manželstvo zase anuloval. Zosobášení tak boli len tri minúty.

ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Incident vyvolal na sociálnej sieťach vlnu sympatií so sklamanou ženou, pričom internetoví užívatelia naznačili, že mala plné právo odhodlať sa k takémuto radikálnemu kroku.

"Ak sa takto správa hneď na začiatku, je lepšie ho opustiť," okomentoval rýchly koniec manželstva jeden z užívateľov Twitteru. "Manželstvo bez rešpektu je od začiatku odsúdené na neúspech," dodal ďalší.

Viac o téme: ManželstvoNevestaŽeníchSobášRozvod Anulácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu