Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena (21) si myslela, že ju muž podvádza: FOTO To, čo našla v jeho mobile, ju odrovnalo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mladá mamička Mollie Clarkeová zo Severného Írska mala podozrenie, že ju jej manžel Richard Cooper podvádza, a tak sa rozhodla pohrabať sa mu v telefóne. Namiesto pikantných správ od milenky narazila na niečo ešte oveľa horšie. Video zo skrytej kamery, ktoré ukazovalo ako dieťa používa toaletu v KFC. Neváhala a svoj škandalózny objav okamžite nahlásila na polícii.

Najzvrhlejší rodičia roka sú z Ukrajiny: To, čo urobili svojej dcérke (4), je vrchol hnusu

Richard zapojil telefón do nabíjačky, položil ho na kuchynský stôl a odišiel preč. "Mal na ňom zámok, ale podarilo sa mi uhádnuť heslo. Ešte stále neviem prečo, ale išla som rovno do jeho videí. Ktokoľvek iný by si pozrel správy, ale niečo mi hovorilo, nech to skontrolujem," uviedla podľa portálu thesun.co.uk Mollie.

Žena (21) si myslela,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Prvé video, na ktoré narazila, bolo, ako dieťa ide na toaletu. V šoku telefón najprv odhodila, no potom sa spamätala a o 20 minút už sedela so sestrou v aute a mobil niesli na policajnú stanicu.

Keď sa Richard na súde k svojmu činu priznal, zistila, že si urobil aj video, ako ona používa toaletu u nich doma, aby si všetko odskúšal. Nakoniec však vyviazol iba s dvojročnou podmienkou.

Žena (21) si myslela,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Rozsudok je v mojich očiach príliš zhovievavý. V telefóne mal nechutné videá dieťaťa, to ma znepokojuje. Je stelesnené zlo, neexistujú iné slová, ktoré by ho opísali a podľa mňa by mal byť uväznený," tvrdí Mollie. "Teraz si uvedomujem, že muž, za ktorého som si myslela, že som vydatá, neexistuje. Nepoznám ho," dodala.

Viac o téme: ToaletaDieťaPedofília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu