Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

MIMORIADNE Robert Fico odletel do Izraela: Skončil v rukách lekárov

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Otázka aktuálnej polohy predsedu najsilnejšej politickej strany Smer-SD Roberta Fica je čoraz viac predmetom širokých debát. Podľa najnovších informácii sa zveril lekárom v ďalekom Izraeli a ide o jeho zdravotný stav spojený so srdcom. Chirurgický zákrok pritom podstúpil v roku 2016.

Denník Pravda prišiel s informáciami, kde sa Robert Fico nachádza. Podľa webu tohto portálu sa predseda najsilnejšieho politického subjektu vybral do Izraela. Viacerí členovia Smeru pritom sami nevedia, kde sa ich predseda nachádza.

„Odletel do Izraela. Zveril sa do rúk tamojším najlepším kardiológom. Potrebuje, aby mu poradili a pomohli s jeho verejne známymi problémami so srdcom,“ povedal portálu zdroj zo Slovenska, ktorý chce byť utajený. Vyjadrili sa aj zdroje priamo z Izraela. „Je to pravda a samozrejme, že o všetkom bol informovaný náš premiér Benjamin Netanjahu. Boli sme pánovi Ficovi maximálne nápomocní,“ potvrdili zahraničné zdroje, ktoré sú podľa portálu Pravda relevantné a zastávajú vysoké vplyvné funkcie.

Robert Fico už v apríli 2016 podstúpil chirurgický zákrok v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. Ficovi podľa nepotvrdených informácií zaviedli trojitý bypass. Hovorca strany Ján Mažgút informácie nechcel komentovať.

Viac o téme: Robert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu