Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Surová bitka v českom nákupnom centre: Muž sa bál, že sa mu neujde rezeň, nečakane zaútočil!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KARLOVE VARY – Starší muž stojaci v rade na jedlo sa bál, že jeho vrstovník pred ním mu zje rezeň, a preto sa uchýlil k hroznému činu. Najprv ho zasypal spŕškou vulgarizmov, potom udrel silou. Dráma sa skončila až na parkovisku obchodného centra. Útočníkovi teraz hrozí až 10-ročný trest odňatia slobody.

Incident sa stal ešte v septembri. Do radu na jedlo v jednom z karlovarských obchodných centier sa za 61-ročného muža postavil o rok mladší vrstovník. Polícia na sklonku novembra informovala, že útočník bol nájdený a obvinený. Ich hovorkyňa Zuzana Týřová pre iDnes.cz priblížila, že 60-ročný muž mal obavu, že sa mu neujde rezeň, a preto zaútočil. Spočiatku o rok staršieho muža vulgárne urážal, následne ho zozadu viackrát udrel do hlavy.  

Čakanie v rade na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)
 

Napadnutý zákazník to však nenechal tak a zavolal políciu. Vtedy sa agresor zrejme vyľakal a dal sa na útek. No obeť útoku sa mu rozhodla ísť v pätách. K ďalšiemu stretu tak došlo na parkovisku. Muž chel útočníka vyfotiť, aby snímky odovzal mužom zákona. „Keď ho však mladší muž zazrel na parkovisku, prišiel k nemu a chcel od neho telefón. Napadnutý to odmietol a muž ho začal opäť fyzicky napádať. Zrazil ho na zem, kde ho s väčšou intenzitou niekoľkokrát kopol do chrbta, do zátylku, do tváre. Potom mu mobilný telefón vzal a z miesta odišiel,“ opisuje incident Týřová.

Zranený muž skončil v starostlivosti lekárov. Pokiaľ ide o útočníka, toho karlovarskí kriminalisti obvinili z lúpeže a výtržníctva. Vo väzení môže stráviť až na desať rokov svojho života.

Viac o téme: BitkaRezeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu