Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandalózne VIDEO: Internetom koluje bitka mladých Košičaniek, odporný boj školáčok

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram)

KOŠICE/BRATISLAVA - Medzi školákmi sa občas stane, že sa dostanú do potýčky, ale z toho, čo predvádzajú dievčatá v Košiciach zostáva rozum stáť. Na internet sa dostalo video, kde vidno zápas tínedžeriek a zatiaľ čo jedna spadne na zem, druhá do nej kope. Nechýba krik, rev a tvrdé slová. Ich boju sa pritom prizerajú desiatky ďalších rovesníkov a údajne sa malo vyberať aj vstupné. K prípadu sa už vyjadrila aj polícia.

MIMORIADNE Dráma v Košiciach: Na ulici našli nastraženú výbušninu, zásah pyrotechnikov!

Videá nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Portál refresher.sk dnes uviedol, že podľa informácií z dostupných zdrojov mohlo ísť o "organizované bitky, ktoré boli natoľko premyslené, že ich súčasťou mal byť dokonca aj vyraďovací pavúk či nakreslená schéma s pozíciou kameramanov, ktorí súboj zachytávali na smartfóny". Vstupné malo byť 20 eur.  Prečo sa do škaredej zábavy zapájali aj samotné dievčatá, nie je úplne jasné. Pritom malo byť 12-ročné bité viacerými 15-ročnými tínedžerkami.

Bitka v KE

Bitku si už všimli aj viaceré známe slovenské celebrity. Na Instagrame Zuzany Plačkovej sa objavili zaujímavé informácie.

Škandalózne VIDEO: Internetom koluje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/queen.plackova)

Správy o vyberaní peňazí však poprela jedna zo starších účastníčok, ktorá sa taktiež k zápasu vyjadrila na sociálnej sieti. Podľa nej sa biť za 20 eur je "primitívne". Vie, že spravila chybu, ale nie je to všetko jej vina.

Škandalózne VIDEO: Internetom koluje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Škandalózne VIDEO: Internetom koluje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

O prípade už vie aj polícia

"Dnes v dopoludňajších hodinách sa polícia počas monitorovania sociálnych sietí dozvedela o videozázname, ktorý zachytáva protiprávne konanie doposiaľ nestotožnených osôb. Ihneď po jeho vyhodnotení začal vo veci konať príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý nateraz vec preveruje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva," informovala v súvislosti s incidentom košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Bitka v KE 2

Podľa nej nie je vylúčené, že po vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov a vykonaní všetkých úkonov smerujúcich k zisteniu totožnosti osôb zachytených na videozázname, dôjde v tomto prípade k zmene právnej kvalifikácie.

Bitka v KE 3

"Polícia dôrazne odsudzuje takéto konanie osôb a v takýchto prípadoch okamžite koná a aj bude konať, a to aj v prípade, ak sa ďalším vyšetrovaním preukáže, že účastníkmi sú mladistvé osoby," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: BitkaSúbojKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu