Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krvavá dráma v bistre: Hosť rozzúrený do nepríčetna, agresívny útok nožom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANSKÁ BYSTRICA - Krvavá dráma sa odohrala v sobotu okolo 01:30 v bistre na Dolnej ulici v Banskej Bystrici. Rozzúrený hosť napadol nožom zamestnankyňu. Agresívneho a hlučného 20-ročného mladíka z Vlkanovej po verbálnych útokoch na zákazníkov a personál vykázali z podniku a zamkli dvere.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, mladík však do dverí búchal a kopal a snažil sa dostať dnu. Keď sa mu to nepodarilo, pred bistrom po roztržke obral iného muža o lovecký nôž. Následne prepichol pneumatiku na zaparkovanom Renaulte Clio a potom nožom zasiahol 31-ročnú pracovníčku, ktorá vyšla von.

Žena utrpela ťažké zranenia. Má bodnú ranu na líci, poranenú ústnu dutinu a vylomený zub. Liečiť sa bude viac ako 42 dní. Útočník čelí obvineniam zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z výtržníctva. Stíhaný je vo väzbe. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na štyri roky až 10 rokov.

V sobotu popoludní útočila nožom aj 47-ročná žena z Ľubietovej. Incident sa stal v jednom z bytov na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici. Žena po facke od svojho 42-ročného druha vytiahla zo zásuvky kuchynský nôž a dvakrát ho bodla. Zasiahla ho do zadnej časti ramena a chrbta. Vyšetrovateľ ju obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a spracoval podnet na väzobné stíhanie. Keďže v tomto prípade ide o útok na chránenú osobu, za tento zločin jej hrozí trest na päť až 12 rokov.

Viac o téme: BarNapadnutieDrámaBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu