Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

DRSNÝ ODKAZ SVOKRE: Podvádzaná Shakira si už poriadne zgustla aj na nej... Preboha, veď ju porazí!

Shakira Zobraziť galériu (7)
Shakira (Zdroj: YouTube.com)

MADRID - Čo tým chcela naznačiť?! Speváčka Shakira aktuálne žne úspechy so svojou skladbou Out of Your League, v ktorej sa naváža do otca svojich dvoch synov - Gerarda Piquého (35) a jeho mladučkej milenky. Všetko ale nasvedčuje tomu, že sa najnovšie už pustila aj do jeho matky. Veď, pozrite sa, čo urobila!

„Mám cenu dvoch 20-ročných dievčat. Vymenil si Ferrari za Twingo, vymenil si Rolex za Casio,” spieva vo svojej najnovšej skladbe s názvom Out of Your League speváčka Shakira, ktorá zrejme ani len netušila, aký úspech táto skladba bude mať. Piesen totiž 24 hodín od zverejnenia zaznamenala viac ako 63 miliónov pozretí a na YouTube tak trhá rekordy. 

VIDEO: Shakira - Out of Your League. 

Shakira v piesni spieva aj o tom, že ju neverný Piqué nechal s novinármi pri dverách, veľkým dlhom a svokrou ako susedkou. Mama známeho futbalistu -  Montserrat Bernabeu totiž býva oproti podvádzanej speváčke. Tá má najnovšie na svojom balkóne dekoráciu, ktorá má byť zrejme odkazom práve pre ňu. A to hrozivo vyzerajúcu sochu bosorky nasmerovanú priamo do jej okien. Nie je totiž tajomstvom, že Montserrat má s novou frajerkou svojho syna pekný vzťah.

Shakira má doma takúto nezvyčajnú dekoráciu.
Zobraziť galériu (7)
Shakira má doma takúto nezvyčajnú dekoráciu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Shakira má doma takúto nezvyčajnú dekoráciu.
Zobraziť galériu (7)
Shakira má doma takúto nezvyčajnú dekoráciu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nejde o prvú skladbu, v ktorej Shakira čerpala zo svojej vlastnej trpkej skúsenosti. Že jej otec jej dvoch synov bol neverný vyšlo najavo počas uplynulého roka. Kým v skladbe s názvom Monotonia hovorila o zlomenom srdci a vyspievala sa zo svojej bolesti, tá aktuálna je akousi pomstou, v ktorej chce nevernika zosmiešniť. 

Viac o téme: ShakiraGerarda Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu