Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Shakira verejne “naložila” svojmu EX: Vyzerala pri tom HRIEŠNE SEXI… Gerard, o TOTO si prišiel!

Shakira
Shakira (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Minulý rok v júni svet obletela šokujúca správa o rozchode Shakiry (46) a Gerarda Piqého (36). Dvojica išla od seba po tom, čo mal byť futbalista svojej polovičke viackrát neverný. No a speváčka sa s koncom 12-ročného vzťahu vysporiadava po svojom - svojmu ex verejne nakladá prostredníctvom piesní. Urobila tak aj najnovšie v The Tonight Show... A vyzerala pri tom hriešne sexi!

Hoci vzťah Gerarda Piqého a Shakiry vyzeral ideálne, v júni minulého roka sa toto zdanie rozplynulo. Svet totiž obletela správa, že dvojica sa po 12 rokoch vzťahu rozchádza a dôvodom mala byť futbalistova viacnásobná nevera. Dokonca sa hovorilo, že ho speváčka načapala priamo pri čine. 

Galéria: Shakira

Aktuálne plavovláska v The Tonight Show zaspievala svoju novú pieseň s názvom Bzrp Music Session, vol. 53, kde poriadne naložila svojmu bývalému. Ako sama prezradila, pieseň jej veľmi pomohla preniesť sa cez rozchod. „Po rozchode som mala veľmi ťažký rok a napísanie tejto piesne bolo pre mňa veľmi dôležité. Bol to zdravý spôsob, ako nasmerovať svoje emócie,“ priznala Shakira.

Pieseň sa za krátkych 11 dní od vydania stala hymnou ponížených dievčat, ktoré si prechádzajú podobne ťažkým rozchodom, akým si musela prejsť aj slávna speváčka. No dnes je už Shakira, zdá sa, niekde inde... A je ešte viac sexi, ako kedykoľvek predtým. Dokázala to aj v spomínanej šou, v ktorej sa ukázala v sieťovanom body, ktoré odhaľovalo jej ženské zbrane a kožených rafinovane strihaných nohaviciach.

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu