Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z toho, čo spravila ponížená Shakira, vám bude nevoľno: Preboha!

Shakira Zobraziť galériu (6)
Shakira (Zdroj: Instagram)

LISABON - Nič pre slabšie žalúdky! Aj tak by sa dal komentovať najnovší počin speváčky Shakiry (45), ktorá ma za sebou mimoriadne náročné životné obdobie. Sympatickej umelkyni skrachoval 12-ročný vzťah s otcom jej dvoch synov. V týchto dňoch vypúšťa do sveta svoj nový singel, ktorý v sebe zrejme ponesie poriadne silný odkaz.

19. októbra uzrie svetlo sveta nová skladba od speváčky Shakiry, ktorá ponesie názov Monotonía. Umelkyňa ju už v týchto dňoch promuje na svojich sociálnych sieťach a niet pochýb, že nej reaguje na bolestné chvíle, ktorými si v súkromí prešla. 

Jeden z príspevkov zachytáva, ako dýka prebodne tlčúce srdce. Srdce je aj zachytené aj na inej "upútavke", kde mužská noha zašliapne akoby ľudské srdce pohodené na chodníku. Tieto výjavy samozrejme nenechali fanúšikov chladných. „Tak, toto je drsné! Ani to nedokážem spracovať. Úplne cítim tú bolesť,” znejú vybrané z príspevkov. 

Shakira a futbalista Gerard Piqué tvorili jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Neboli manželia, avšak už navždy ich budú spájať synovia Milan a Sasha. Keď sa na verejnosť dostala informácia, že športovec bol svojej partnerke neverný, pre mnohých to bol šok. Gerard aktuálne tvorí pár s mladou modelkou - 23-ročnou študentkou menom Clara Chia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu