Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gerard Piqué prvýkrát prehovoril o NOVOM VZŤAHU: Som ako bábka!

Gerard Pique Zobraziť galériu (9)
Gerard Pique (Zdroj: SITA/AP Photo/Alberto Saiz)

BARCELONA - Vyzerajú, akoby spolu žili dlhé roky. Bývalý futbalista Gerard Piqué (36) počas minulého roka definitívne ukončil svoj vzťah s hviezdnou speváčkou Shakirou (46), ktorej bol údajne neverný s jeho aktuálnou partnerkou Clarou Chia Marti (23). O svojom novom vzťahu po po prvýkrát prehovoril v najnovšom rozhovore.

Minulý rok priniesol viacero celebritných rozchodov. Jedným z nich bol aj rozpad vzťahu medzi Shakirou a Gerardom Piquém. Bývalý futbalista mal totiž svoju partnerku podvádzať a špekuluje sa, že to bolo s jeho aktuálnou partnerkou.

Tou je už niekoľko týždňov Clara Chia Marti. Tá je tak zrejme jedným z hlavných dôvodov, prečo sa vzťah medzi Piquém a hviezdnou speváčkou rozpadol. Bývalý španielsky reprezentant nedávno zverejnil ich prvú spoločnú fotku a teraz sa k vzťahu vyjadril v jednom z rozhovorov. 

Urobil tak v živom vysielaní Ibaia Llanosa, ktorý patrí medzi najznámejších streamerov v Španielsku. Podľa jeho slov ho jeho nová partnerka už dokonca aj oblieka. „Pravda je taká, že chodím nakupovať s mojou priateľkou a ona mi kupuje veci. Som ako bábka," prezradil Piqué, čím dal najavo, kto v ich vzťahu "nosí nohavice". 

Meno športovca, ktorý má so speváčkou Shakirou dvoch synov je v médiách spomínané často. Ponížená speváčka mu totiž nič nedarovala a postarala sa o pomstu v podobe piesní, v ktorých sa zo svojej bolesti vyspievala. 

Viac o téme: Gerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu