Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

DRSNÁ POMSTA podvádzanej speváčky: Mladá milenka sa psychicky zrútila!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

BARCELONA - Neustála to! Ešte donedávna bola Clara Chia Marti neznámou 23-ročnou slečnou. Dnes ju však verejnosť pozná ako partnerku futbalistu Gerard Piquého (36), ktorý údajne s ňou podvádzal matku svojich detí a dlhoročnú partnerku - speváčku Shakiru (46). Tá dala dvojici ich románik poriadne vyžrať a... Športovcova milenka sa podľa medializovaných informácií psychicky zrútila.

Vyzerá to tak, že Shakiru neradno nahnevať! Slávna speváčka si totiž svojho neverného manžela i jeho milenku podáva v skladbách, ktoré valcujú hitparády. Clara Chia Marti sa vraj pred speváčkiným hnevom rozhodla chrániť. Ako informuje Daily Star, momentálne sa zdržiava u svojich rodičov, kde vykonáva prácu z domu. 

Španielska novinárka Lorena Vazquez v súvislosti s tým uviedla, že plavovláska musí čeliť nepríjemným situáciám. „Ľudia ju zastavujú na ulici, spievajú jej tú pieseň. Všetci ju spoznávajú a ona z toho nie je vôbec nadšená,” povedala. 

Jej kolega k tomu dodal: „Už pár dní sa zdržiava u rodičov. Potrebuje útočisko, lebo na tom psychicky nie je práve najlepšie. Nie je jednoduché mať 23 rokov a ustáť, že si vaše meno berie do úst celé Španielsko i celý svet.”

Aj samotný Piqué sa presvedčil o tom, že verejnosť im ich lásku príliš nepraje. Keď na sociálnej sieti Instagram nedávno zverejnil ich spoločnú momentku, hromadili sa pod ňou prevažne negatívne komentáre.

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu