Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jedna z najväčších sexíc šoubiznisu chystá SVADBU: Chlapi, dajte si pohov!

Kelly Brook a jej snúbenec Jeremy Parisi Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook a jej snúbenec Jeremy Parisi (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Jednu z najkrajších televíznych osobností Británie - Kelly Brook (42) čaká v lete svadba ako z rozprávky. Tajne sa zasnúbila so svojím dlhoročným partnerom Jeremym Parisi (37), s ktorým sú spolu už sedem rokov.

Zamilovaná dvojica už o pár týždňov spečatí svoj 7-ročný vzťah svadbou. Stať by sa tak malo v Taliansku. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, keďže Kelly chce, aby detaily vedela len ona a jej budúci manžel. „Táto svadba je niečo, o čom snívala celý život. Prebehne to potichu, rovnako ako zásnuby," povedal zdroj z okolia dvojice pre The Sun.

„Kelly a Jeremy nemôžu byť šťastnejší. Držali to v tichosti tak dlho, ako to len šlo. Ale sú spokojní a nevedia sa dočkať, kedy svoju lásku oficiálne spečatia. Tento týždeň leteli do Talianska, aby našli perfektné miesto. Bude to malá svadba. Veľmi romantická, v spoločnosti len najbližších priateľov a rodiny," dodal zdroj.

Bývalá modelka zdieľala na svojom Instagramovom profile fotky z Toskánska a Florencie. Ďalšími možnosťami, kde sa môže svadba uskutočniť, sú Rím alebo jazero Como, ktoré sa nachádza na severe Talianska. O svojom snúbencovi Kelly nedávno povedala: „Z nás dvoch je väčší romantik jednoznačne on," prezradila kráska o svojom vyvolenom, ktorý je talianským modelom s francúzskym pôvodom. 

Stále nie je známe ani to, kto koho požiadal o ruku. Kelly v minulosti povedala, že v roku 2020 to bola práve ona! Parisi však povedal nie. „Keď sme boli v Antigue, tak som sa ho spýtala, či si ma vezme. On mi odpovedal: Buď ticho, všade naokolo sú ľudia! Takže takto som ho požiadala o ruku, ale on povedal, že to miesto nebolo vhodné," prezradila kráska.

Moderátorka, modelka a herečka bola v minulosti zasnúbená už trikrát. Konkrétne s hercami Jasonom Stathamom (54) a Billy Zaneom (56), či bývalým vojakom a dnes televíznou osobnosťou Davidom McIntoshom (36).

Viac o téme: Kelly BrookJeremy Parisi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu