Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Romantická SVADBA plná celebrít: Šedivý režisér (56) si vzal sexi herečku (35)!

COLORADO - A sú svoji! Reč je o režisérovi Jamesovi Gunn (56) a krásnej, o 21 rokov mladšej herečke Jennifer Holland, ktorí v uplynulých dňoch spečatili svoju lásku svadbou. Radostnú novinku oznámili svetu prostredníctvom sociálnej siete Instagram a nechýbali ani romantické vyznania.

James Gunn je meno, ktoré určite netreba predstavovať fanúšikom počinov Strážcovia galaxie, či Samovražedná misia. Práve pod ne sa totiž podpísal ako režisér. V roku 2015 vstúpila do jeho života herečka Jennifer Holland, ktorá je od teraz už jeho manželkou. 

„Po viac ako 7 spoločných rokoch som sa konečne oženil s láskou môjho života. Aký neuveriteľný, krásny a úžasný deň, ktorý sme strávili obklopení tou najlepšou rodinou a priateľmi na svete,” napísal na svojom Instagrame James. Dvojicu prišlo v ich veľký deň podporiť viacero kolegov. Spomenúť možno hercov Chrisa Pratta, Michaela Rookera, Johna Cena, či ich kolegyňu Zoe Saldana. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Krásne zábery a slová plné dojatia zverejnila aj šťastná nevesta. „James, ďakujem, že so mnou zdieľaš svoju lásku, život a rodinu. Ďakujem, že si si ma vybral  a vždy ma rozosmeješ,” uviedla Jennifer. Blondínka zároveň poďakovala každému, kto sa pričinil o to, aby boli ich veľký deň dokonalý. „Bolo to také úžasné a krásne. Cítila som sa ako vo filme,” dodala. Zaujímavým momentom určite bola aj prítomnosť nepozvaného hosťa. A to losa, ktorý sa tam náhodne objavil. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: James GunnJennifer Holland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu