Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexi missky všetkých šokovali: Neboli len kamarátky, ale aj MILENKY... Cez víkend mali SVADBU!

Mariana Varela a Fabiola Valentín
Mariana Varela a Fabiola Valentín (Zdroj: Instagram)

SAN JUAN - Svoju lásku spečatili sobášom. Marianu Varela (26) a Fabiolu Valentín (22) donedávna spájalo víťazstvo v súťaži Miss v roku 2020. Mariana vyhrala súťaž v Argentíne a Fabiola rovnako vo svojej rodnej krajine, v Portoriku. A hoci krásu oboch žien obdivujú muži po celom svete, počas uplynulého víkendu sa postarali poriadny šok. Na sociálnych sieťach totiž oznámili, že si povedali svoje áno.

Obe dámy sa prvýkrát stretli vďaka medzinárodnej súťaži krásy Miss Grand International, kde každá z nich reprezentovala svoju krajinu, A hoci ani jedna z nich nevyhrala, vyzerá to tak, že im táto súťaž priniesla oveľa viac, než korunku kráľonej krásy.

Od tohto osudového stretnutia, ktoré sa odohralo 27. marca 2021, však svoj vzťah nijako nepotvrdili. Aj keď na profiloch na sociálnej sieti Instagram v minulosti zverejňovali svoje spoločné fotky, vyzeralo to tak, že ich vzťah je čisto kamarátsky.

O to väčším prekvapením bolo, keď počas víkendu zverejnili zábery, ktorými svetu oznámili, že mali svadu . V približne 30 sekundovom videu sa so svetom podelili o zamilované snímky, aj o pár fotografii z ich veľkého dňa.

K príspevku napísali: „Napriek tomu, že sme sa rozhodli nechať si náš vzťah len pre seba, otvorili sme pre vás dvere k nášmu špeciálnemu dňu. 28.10. 2020." 

Viac o téme: Mariana VarelaFabiola Valentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu