Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasný NÁLEZ: Hasiči objavili zhorené telo známej moderátorky… Bola zabalená v plachtách!

Televíznu moderátorku našli mŕtvu. Jej telo bolo zhorené. Zobraziť galériu (5)
Televíznu moderátorku našli mŕtvu. Jej telo bolo zhorené. (Zdroj: Instagram M.S.)

MEXIKO - Otrasný pohľad sa naskytol mexickým hasičom pri odstraňovaní požiaru na diaľnici. Objavili tam totiž obhorené telo známej moderátorky. Príčinu smrti vyšetrovatelia nateraz nezverejnili, no telo tmavovlásky malo byť zabalené v plachtách a obliečkach!

Mexickú televíznu moderátorku a modelku Michelle Pérez Tadeo, známu ako Michell Simón, našli v utorok na juhu mexického hlavného mesta. Že išlo skutočne o verejne známu ženu, potvrdil kancelár generálneho prokurátora. Jej telo objavili hasiči pri odstraňovaní požiaru na diaľnici Picacho-Ajusco. 

Podľa informácií tamojších médií bolo telo novinárky zabalené v plachtách a obliečkach. Michell bola podľa rodiny a blízkych nezvestná od minulého piatka. Čo mohlo byť príčinou jej smrti, polícia zatiaľ nezverejnila, prezradila však, že pracuje s viacerými verziami. Všetko však nasvedčuje tomu, že išlo o vraždu. 

Otrasný NÁLEZ: Hasiči objavili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Ak by to pitva potvrdila, išlo by už o šiestu smrť novinára na území Mexika len za tento rok. Podľa aktivistov zameraných na ochranu médií stoja za vraždami novinárov v Mexiku predovšetkým kriminálne skupiny, drogové gangy, ale aj skorumpovaní verejní činitelia. 

Otrasný NÁLEZ: Hasiči objavili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Michel SimónMichelle Pérez Tadeo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu