Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Kardashianka v bizarnom outfite: Obrovské sako a pod ním... Uff!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Najmladšia zo sestier Kardashianových - Kylie Jenner (24) len začiatkom septembra priznala, že pod srdcom nosí svoje druhé dieťatko. Kým počas prvého tehotenstva sa kráska na verejnosti vôbec neukazovala, teraz je to inak. Do spoločnosti si vyšla aj pred pár dňami a pohľad na ňu veru mnohým vyrazil dych.

Tá by sa v dave určite nestratila! Reč je o Kylie Jenner, ktorá sa ešte donedávna na sociálnej sieti Instagram pýšila fotkami svojej bezchybnej postavičky. Ako ale vyšlo najavo, išlo o staršie zábery. Tmavovláska je totiž v radostnom očakavaní a jej bruško sa stále viac zväčšuje. 

Otcom dieťatka je raper Travis Scott, s ktorým už má trojročnú dcérku Stormi. Či k nej tentokrát pribudne bratček alebo sestrička, zatiaľ nevedno. Isté však je, že Kylie sa aj počas tehotenstva chce cítiť sexi. 

Dôkazom je outfit, v ktorom si to nedávno namierila na módnu šou. Kylie mala na sebe veľké čierne sako a pod ním čipkované šaty, ktoré toho z jej tela ozaj veľa nezakryli. Viete si predstaviť, že by ste takto nahodenú tehuľku stretli v našich uliciach?

Kylie Jenner
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie JennerKardashiankyKardshians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu