Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najmladšia Kardashianka (24) v plavkách: Ukázala BRADAVKY… Uff, to mohla byť aj HOLÁ!

Kylie Jenner vie, ako provokovať. Zobraziť galériu (3)
Kylie Jenner vie, ako provokovať. (Zdroj: SITA)

UTAH - Kardashianky sú známe svojou schopnosťou provokovať vždy a za každých okolností. Dôkazom je aj najmladšia Kylie Jenner (24), ktorá si uplynulé horúce dni užívala v luxusnom rezorte v Utahu. Pozornosť prítomných však pútala svojimi plavkami. Všetkým totiž ukazovala bradavky... Uff, pozrite, veď to mohla ísť úplne holá!

Dvojnásobná mamička Kylie Jenner k hanblivkám rozhodne nepatrí. Práve naopak, ak jej napadne, ako by mohla upútať pozornosť, rozhodne to urobí. Aj za cenu, že by to malo hraničiť s vulgárnosťou. Dôkazom je aj jej najnovší počin, ktorým sa pochválila na sociálnej sieti Instagram.

Galéria: Kylie Jenner:
 

Tieto dni trávi najmladšia Kardashianka v luxusnom rezorte v Utahu. A práve tam sa vyfotila v nových bikinách, ktorými mnohým vyrazila dych. Vyzerala totiž, akoby bola úplne nahá. Na trojuholníkovej podprsenke je totiž potlač nahých bradaviek. Tmavovláska tak síce tie svoje prekryla, no bradavky aj tak všetkým ukazovala. 

„Osloboďte bradavky,“ napísala k fotke, čo sa u jej fanúšikov stretlo s veľkým úspechom. Dokonca ju najlepšia kamarátka jej sestry Khloe, Malika Haqq, navádzala, aby tak urobila: „Osloboď ich!“ Módny výstrelok pochádza z dielne módneho návrhára Jeana Paula Gaultiera. A rozhodne nejde o lacnú záležitosť - model sa nazýva Naked Bikini a stojí 325 dolárov. 

Najmladšia Kardashianka (24) v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.J.)

Viac o téme: Kylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu