Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prekvapivý ROZCHOD v šoubiznise: On zbožňuje bývalku, ona... Zverejnila najintímnejšie FOTO!

 Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Vzťah im dlho nevydržal! Vyzeralo to tak, že Johnny Galecki (45) našiel šťastie po boku 23-ročnej modelky menom Alaina Meyer. Dvojica pôsobila zamilovane a v decembri minulého roka sa im narodil synček. V týchto dňoch však vyšlo najavo, že zamilovaný a šťastný pár už viac netvoria.

Johnny Galecki, ktorého si mnohí spájajú s účinkovaním v obľúbenom seriáli The Big Bang Theory, je opäť single. Po zhruba dvoch rokoch mu stroskotal vzťah s Alainou Meyer. Dvojica má spolu ročného syna menom Avery. 

Alaina Meyer a Johnny Galecki tvorili pár zhruba dva roky.
Zobraziť galériu (7)
Alaina Meyer a Johnny Galecki tvorili pár zhruba dva roky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Johnny Galecki a Alaina Meyer so synčekom, keď tvorili šťastnú rodinku.
Zobraziť galériu (7)
Johnny Galecki a Alaina Meyer so synčekom, keď tvorili šťastnú rodinku.  (Zdroj: Instagram)

Príčina rozchodu nie je známa. Ani jeden z dnes už bývalých partnerov sa k rozchodu nevyjadril. Zdroj z ich okolia však prezradil, že aj naďalej zostávajú v kontakte kvôli výchove ich synčeka. 

Ten v týchto dňoch oslávil svoje 1.narodeniny. Alaina pri tej príležitosti zverejnila sériu intímnych fotografií zachytávajúcich jej nahé telo, zábery z vane, fotky po pôrode, či momentky, na ktorých svojho synčeka s láskou dojčí. „Toto bol najdrsnejší rok môjho života,” priznala v popise modelka, ktorá ale zároveň ďakovala za to, že pri všetkých radostných ale aj bolestných okamihoch tu bol tento zdravý chlapček, ktorý ju potrebuje. 

Galéria: Alaina Meyer sa s followermi podelila o intímne fotografie.
Na sociálnych sieťach je aktívny aj Galecki. Hoci i on zverejňuje fotky so svojim synom, prostredníctvom Instagramu blahoželal v týchto dňoch niekomu inému. A to svojej kolegyni Kaley Cuoco, s ktorou v minulosti tvorili zamilovaný pár. „Šťastné narodeniny mojej falošnej manželke. Vieš, ako veľmi ťa zbožňujem a rešpektujem. Som hrdý na všetko čo robíš a teším sa z tvojho šťastia. Ale najviac zo všetkého je naše dlhoročné priateľstvo a partnerstvo,” napísal k spoločným záberom herec. Ktovie, čo na takéto vyznanie povie herečkin manžel Karl Cook, za ktorého sa v roku 2018 vydala. 

Johnny Galecki na sociálnych sieťach ospevoval svoju kolegyňu a bývalú frajerku Kaley Cuoco.
Zobraziť galériu (7)
Johnny Galecki na sociálnych sieťach ospevoval svoju kolegyňu a bývalú frajerku Kaley Cuoco.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Johnny GaleckiAlaina Meyer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu