Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší ROZVOD: Penny z Big Bang Theory krachlo už druhé manželstvo!

Kaley Cuoco sa opäť rozvádza. Zobraziť galériu (9)
Kaley Cuoco sa opäť rozvádza. (Zdroj: cbs)

KALIFORNIA - Sympatická blondínka Kaley Cuoco (35) sa do povedomia verejnosti dostala ako Penny z obľúbeného sitkomu The Big Bang Theory. Chvíľu v realite randila aj so seriálovým Leonardom, no napokon sa vydala za Karla Cooka (30). Manželmi boli 3 roky, no teraz dvojica oznámila rozvod. Pre herečku je to už druhé skrachované manželstvo!

Kaley Cuoco zjavne šťastie na lásku príliš nemá. V minulosti dva roky chodila s kolegom zo seriálu Johnnym Galeckim, ktorý hral Leonarda. Svoj vzťah však priznali až v roku 2009, keď sa rozišli. O dva roky neskôr bola zasnúbená s Joshom Resnikom, no ani tento vzťah blondínke nevyšiel. 

Galéria: Kaley Cuoco

Chvíľu potom herečka chodila s hudobníkom Bratom Bollingerom, v roku 2013 žila s filmovým Supermanom Henrym Cavillom. Mesiac po rozchode sa dala dokopy s tenistom Ryanom Sweetingom a už na Silvestra sa zaňho aj vydala. Ich láska však trvala len krátkych 21 mesiacov a potom prišiel rozvod. 


Je to definitívne: Po silvestrovskej svadbe - prominentný ROZVOD!


Oveľa perspektívnejšie vyzeral blondínkin vzťah s o 5 rokov mladším profesionálnym jazdcom Karlom Cookom. Dvojica spolu začala chodiť v roku 2016, v roku 2017 sa v deň herečkiných narodenín zasnúbili a o rok neskôr mali svadbu. No ani tento vzťah herečke nevyšiel. Ako totiž manželia oznámili, podali žiadosť o rozvod.


VIDEO Penny z Teórie veľkého tresku chystá svadbu číslo 2: Zásnuby preplakala!


„Napriek hlbokej láske a vzájomnému rešpektu sme si uvedomili, že naše súčasné cesty nevedú rovnakým smerom. Učinili sme toto rozhodnutie spoločne vďaka nesmiernej úcte a vzájomnému rešpektu,“ uviedli manželia v spoločnom vyhlásení. Dodali tiež, že medzi nimi nie je žiaden hnev ani nepriateľstvo, práve naopak. A požiadali všetkých o rešpektovanie súkromia. 

Kaley Cuoco a jej manžel Karl Cook sa rozvádzajú.
Zobraziť galériu (9)
Kaley Cuoco a jej manžel Karl Cook sa rozvádzajú.  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu