Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aj česká sexbomba v karanténe pribrala: Bolo to šialené... Musí chudnúť!

Alice Bendová Zobraziť galériu (2)
Alice Bendová

PRAHA - Ak vás po domácej izolácii trápia kilá navyše, nie ste v tom sami. Váhu si neudržala ani česká sexbomba Alice Bendová (46). Herečka sa teraz chystá chudnúť, aby zapla svoje herecké kostýmy.

Zdá sa, že slabú vôľu majú aj celebrity. Už viaceré priznali, že zostať v karanténe doma so zásobami jedla bolo naozajstné pokušenie – a oni sa neudržali. Rovnako dopadla aj Alice Bendová. 

Galéria: Alice Bendová

„Užívali sme si jedlo, bolo to šialené,” prezradila herečka portálu super.cz o čase strávenom v domácej izolácii. „Čaká ma natáčanie nového programu a teším sa na to. A nerada by som prišla k tomu, že sa nezmestím do kostýmov. Potom sa cítim zle a človek ani nevie, čo má robiť, keď nedokáže zapnúť nohavice alebo sukňu. Rada by som sa vrátila na svoju váhu, čo je mínus 5 kíl,” zverila sa Alice. 

A ako to chce dosiahnuť? „Aby som zhodila, nesmiem by doma a musím začať trochu lietať. A nesmiem stíhať,” prezradila svoj recept. „Behám, rada chodím na túry, veľa sa hýbem. Ale je to dosť aj o tom jedle. Iba pohyb nestačí,” myslí si Bendová. Držíme palce, aby sa jej tých pár kíl navyše podarilo úspešne zbaviť.

Alice Bendová
Zobraziť galériu (2)

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu