Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trapas českej herečky z Kameňáku: Takmer som sa od hanby prepadla... Nahá v piesku!

Alice Bendová sa takmer prepadla od hanby! Zobraziť galériu (6)
Alice Bendová sa takmer prepadla od hanby! (Zdroj: Instagram A.B.)

PRAHA – Česká herečka, ktorú u nás poznáme najmä vďaka novšiemu Kameňáku, nemá problém na sociálnej sieti zdieľať aj odvážnejšie fotografie. Alice Bendová (46), ktorá si zahrala v komédii manželku Martina Dejdara (55), má blízko k nahote a rozhodne sa za seba nehanbí. Teda až na jeden prípad, kedy sa jej stal v zahraničí trapas!

Hoci jej pomaly, ale isto ťahá na päťdesiatku, Alice Bendová sa za svoje telo rozhodne hanbiť nemusí. A ani sa nehanbí. Nemá totiž problém odhodiť oblečenie a prezentovať sa na sociálnych sieťach v Evinom rúchu.

Všetko však v medziach decentnosti. „Snažím sa na internet dávať fotky, ktoré nie sú vulgárne. A holý, vkusne nafotený zadok mi príde úplne v poriadku. Hanbím sa byť nahá akurát pred kamerou, ale nie na nudistickej pláži na Tenerife, kde sme si zadovážili nehnuteľnosť. Tam mi to nevadí. Hlavne po mne nik nekuká, pretože nikoho nepoznám. Ostatní ma tam vnímajú ako obyčajnú maminku s partnerom a dvomi deťmi,“ vyjadrila sa herečka pre blesk.cz.

Alice Bendová s nahotou problém nemá.
Zobraziť galériu (6)
Alice Bendová s nahotou problém nemá.  (Zdroj: Instagram A.B.)

Hnedovlasá herečka sa teda netají tým, že obľubuje oddych na nudapláži. Hoci navštevuje pláž pre exhibicionistov v zahraničí a je malá šanca, že by ju tam mohol niekto spoznať, predsa len sa jej takýto trapas stal. „To som sa skoro prepadla pod zem. Akonáhle na mňa prehovoril, skočila som na brucho do piesku. Potom som si uvedomila, ako som tam bez plaviek hopsala s deťmi a pinkala si loptu, a tak som sa ho opýtala, či ma náhodou pri tom nenatočil. Upokojil ma, že nie. Bol super aj jeho priateľka. Nakoniec všetko dobre dopadlo,“ porozprávala svoj zážitok.

Alice Bendová sa najradšej kúpe a hýbe bez plaviek.
Zobraziť galériu (6)
Alice Bendová sa najradšej kúpe a hýbe bez plaviek.  (Zdroj: Instagram A.B.)

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu