Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zásnuby so zajačikom: Česká sexbomba (47) sa ide vydávať!

Alice Bendová sa bude vydávať. Zobraziť galériu (3)
Alice Bendová sa bude vydávať. (Zdroj: Instagram AB)

PRAHA - Na svadbu nikdy nie je neskoro! Herečka Alice Bendová (47) už raz vydatá bola, a tak sa do svadby nehrnula. Aspoň tak zneli jej vyjadrenia kedysi... Teraz je však šťastím bez seba, že ju partner Michal (34) požiadal o ruku.

Alice Bendová je známa z filmov ako Kajínek alebo Kameňák. Nahota jej nie je cudzia pred kamerami, ani na sociálnych sieťach... 

Zásnuby so zajačikom: Česká
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.B.)

Galéria: Alice Bendová

A fanúšikovia zrejme dúfajú, že ich o takéto zábery neochudobní ani ako vydatá pani. Práve v týchto dňoch totiž herečku požiadal jej mladší partner o ruku. „Ja mám rada teplo, takže si to necháme až na letné mesiace,” vyjadrila sa k termínu svadby na sieti Instagram. 

Zaujímavé je, že oznámenie o zásnubách začalo slovami: „To ti to trvalo, ty môj hlupáčik.” Pred pár mesiacmi sa pritom Alice vyjadrila, že svadbu ku šťastiu vôbec nepotrebujú.

Zásnuby so zajačikom: Česká
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AB)

Bendová už raz vydatá bola, 10 rokov strávila v manželstve s hokejistom Václavom Bendom. Keď sa ich vzťah skončil, obaja tvrdili, že na vine je nevera toho druhého. V čase, keď sa ich rozvod prevalil, už Alice začala žiť s aktuálnym partnerom, sú spolu vyše 8 rokov. 

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu