Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Beckhamovci oslavujú výročie: Fíha, túto pikošku svet nevedel!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Moment, keď mu padla do oka! David a Victoria Beckhamovci tvoria jeden z najkrajších párov šoubiznisu. V týchto dňoch oslavujú 21. výročie svadby a športovec pri tej príležitosti prezradil zaujímavú pikošku.

Galéria: David a Victoria Beckhamovci
Udržať si manželstvo vo svete šoubiznisu nie je jednoduché. Mnohé páry totiž vzťahové problémy, neveru, či iné komplikácie neustáli. A aj keď rôznym klebetám čelili i Beckhamovci, môžu sa pochváliť pevným zväzkom, z ktorého vzišli traja synovia a rozkošná dcérka.

David a Victoria Beckhamovci so svojimi deťmi.
Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci so svojimi deťmi.  (Zdroj: Instagram)

Uplynulo už 21 rokov od dňa, keď športovec a niekdajšia speváčka spečatili svoju lásku svadbou. Obaja pri tej príležitosti zverejnili na instagrame videá s ich spoločnými fotkami. „Nemôžem uveriť tomu, že je to už 21 rokov od chvíle, ako sme si povedali - Áno, beriem. Štyri deti, štyri psy a veľa smiechu. Každým dňom ťa milujem viac a viac,” napísala úspešná módna návrhárka.

David a Victoria Beckhamovci v deň svadby.
Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci v deň svadby.  (Zdroj: instagram a Vogue)

V čase, keď sa David do nej zamiloval, hviezdila vo formácii Spice Girls. Ako najnovšie prezradil, keď ju zbadal v klipe ku skladbe Say You Will Be There, bol očarený. „Zhruba pred 23 rokmi som sedel s Gary Nevillom pred telkou a boli tam Spice Girls. Otočil som sa na neho a povedal - Oh, páči sa mi tá v tom čiernom overale. Kto by bol vtedy pomyslel, že s ňou budem raz oslavovať 21. výročie svadby a že spolu budeme mať štyri najúžasnejšie a perfektné deti,” pridal svoj komentár David. 

Slávnym rodičom k výročiu blahoželali aj ich deti, z ktorých majú právom radosť. Vyhýbajú sa totiž škandálom a pri pohľade na ne musí byť každému jasné, že sa majú veľmi radi.       

David sa do Victorie zamiloval, keď ju zbadal v klipe ku svadbe Say You Will Be There.
Zobraziť galériu (6)
David sa do Victorie zamiloval, keď ju zbadal v klipe ku svadbe Say You Will Be There.  (Zdroj: youtube.com)

  

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu