Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beckham zverejnil VIDEO a... Preboha! Victoria ostala v poriadnom šoku

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (8)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Čo to má byť?! David (45) a Victoria (46) Beckhamovci sú na svoje ratolesti mimoriadne pyšní. Aj keď mnohí celebritní rodičia svoje deti pred verejnosťou chránia, oni nie sú tento prípad. Ich troch synov a dcérku ľudia poznajú a hrdí rodičia sa nimi pravidelne chvália aj na sociálnych sieťach. Niekdajší futbalista zverejnil v uplynulých dňoch video s 15-ročným synom Cruzom. Jeho slávnej mamine skoro oči vypadli!

Galéria: David a Victoria Beckhamovci majú krásnu rodinu.
Aj keď sa v súvislosti s Beckhamovcami párkrát hovorilo o manželskej kríze, puto Victorie a Davida je zdá sa ozaj silné. Spolu so synmi Brooklynom, Romeom, Cruzom a dcérkou Harper tvoria veľmi sympatickú rodinku. 

Nie je tajomstvom, že spomínané prominentné deti majú ambície pôsobiť v šoubiznise. Najstarší Brooklyn okrem obletovania známych krások zaujal aj tým, že chce byť fotografom. Prostredný Romeo má za sebou zopár modelingových skúseností a vyzerá to tak, že najmladšieho synáčika Cruza zaujíma hudba. 

David v týchto dňoch zverejnil na Instagrame video, na ktorom Cruz predvádza, ako skvele vie hrať na klavír. „Daj si pozor, strýko Elton! Cruz sa toto naučil za jeden deň, Tréning robí majstra,” napísal k videu pyšný tatko a rodinného priateľa Eltona Johna aj označil.

Video zaujalo aj chlapcovu nemenej slávnu mamu Victoriu. Tá veľmi dobre vie, že jej syn je šikovný a ovláda tiež hru na gitaru. Čo ju však poriadne zarazilo boli chlapcove strapaté dvojfarebné vlasy. Ako však samotný Cruz neskôr vysvetlil, išlo len o špeciálny vlasový sprej, ktorý jeho vlasy dočasne zmenil na ružové a žlté. 

Cruz Beckham šokoval mamu Victoriu týmto výstredným účesom.
Zobraziť galériu (8)
Cruz Beckham šokoval mamu Victoriu týmto výstredným účesom.  (Zdroj: Instagram)

Cruz Beckham predviedol nielen svoj talent, ale aj čudesný účes.
Zobraziť galériu (8)
Cruz Beckham predviedol nielen svoj talent, ale aj čudesný účes.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamBeckhamovciCruz Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu