Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Súkromné zábery Michaela Jacksona (†50) s deťmi: VIDEO, ktoré doteraz verejnosť nevidela!

Michael Jackson s dcérou Paris. Zobraziť galériu (6)
Michael Jackson s dcérou Paris.

LOS ANGELES - Michael Jackson (†50) zomrel 25. júna 2009 - včera tak ubehlo dlhých 11 rokov, čo nie je medzi nami. Pri tejto príležitosti jeho dcéra Paris (22) zverejnila trailer na pripravovaný dokument o jej živote, v ktorom zverejnila aj súkromné zábery z detstva. Doteraz ich verejnosť nevidela!

Paris Jackson spolu so svojím priateľom Gabrielom Glennom pripravuje dokumentárny film, v ktorom plánuje odkryť svoj súkromný život. „Dospievala som pred očami verejnosti. Bola som primladá na to, aby ma sledovali paparazzi na každom kroku. Nechcela som v tom čase nikoho pustiť do môjho súkromia, ale teraz som už na to pripravená,“ povedala Paris. 

Galéria: Michael Jackson

A presne v deň 11. výročia smrti jej otca, slávneho Michaela Jacksona, jeho 22-ročná dcéra zverejnila upútavku na pripravovaný dokument. No a v ňom sa objavia aj rodinné zábery z jej detstva. Vo videu vidno kráľa popu s Paris, ako sa jej pýta, čím chce byť, keď vyrastie. Modrooké dievčatko mu odpovedá, že chce byť ako on - chce spievať a tancovať. 

Obaja sú na videu veľmi šťastní. Na záberoch vidno aj jej dvoch bratov Princea Michaela I. a Princea Michaela II. a to, ako im Jackson spieva.

Viac o téme: Michael Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu