Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivé plány Johnnyho Deppa: Exmanželku chcel spáliť a potom... Preboha, mať s ňou sex!

Johnny Depp Zobraziť galériu (5)
Johnny Depp (Zdroj: SITA/Ennio Leanza/Keystone via AP)

LOS ANGELES - Šokujúce slová! Manželstvo herecov Johnnyho Deppa (56) a Amber Heard (33) nemalo dlhé trvanie. Avšak bolo poriadne škandálozne. Prekvapivé informácie vyšli najavo aj v uplynulých dňoch. A hviezdu filmov Piráti z Karibiku, Čokoláda, či Nožnicovoruký Edward neukazujú v dobrom svetle...

Valí sa na neho poriadna špina! Amber Heard obvinila Johnnyho Deppa z domáceho násilia. Začiatkom tohto mesiaca však vyšlo najavo, že ani ona nebola neviniatko. Do slávneho herca opakovane hádzala rôzne predmety - napríklad horiace sviečky a plechovky, vázy, hrnce, panvice, kopala ho a bila. 

Galéria: Johnny Depp a Amber Heard mali poriadne búrlivé manželstvo
Dvojica sa momentálne súdi kvôli tomu, že Depp žiada očistenie svojho mena a povesti. Advokáti herečky aktuálne vytiahli proti Deppovi škandalózny dôkaz. A to sms konverzáciu s kolegom Paulom Bettany. „Spáľme Amber,” znela jedna z nich. „Poďme ju utopiť pred tým, než ju spálime. Potom budem mať sex s jej zhoreným telom, aby som si bol istý, že je mŕtva,” šokoval Johnny v ďalšej správe.  

V konverzácii s Paulom Bettany Depp písal aj o svojej závislosti na alkohole a drogách. „Chcem prestať chľastať. Než som vyzdvihol Amber a letel s ňou do Los Angeles, pil som celú noc. Bolo to príšerné. Celé dni som nejedol, koks, pol fľaše whisky, tisíc redbullov a vodky, tabletky... A čo z toho? Jeden agresívny Indián s výpadkom, kričiaci oplzlosti a napádajúci každého, kto sa priblíži. Končím. Svoj hnev ventilujem na tej jedinej, ktorú milujem... Som dosť starý na to, aby som sa takto správal,” zdôveril sa svojmu priateľovi slávny herec. 

Nuž, sledovať tento škandalózny súdny proces bude ešte zaujímavé...

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu