Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vojna promi páru je plná špiny: Odrezaný prst a... Preboha, fekálie v posteli!

Amber Heard Zobraziť galériu (8)
Amber Heard (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kto bol vlastne obeťou? Za múrmi spoločnej domácnosti exmanželov Johnnyho Deppa (57) a Amber Heard (34) sa museli diať priam šialené veci. Bývalí partneri v týchto dňoch vedú poriadne drsný súboj na súde, kde vyťahujú šokujúce detaily.

Galéria: Johnny Depp a Amber Heard v čase, keď tvorili
Johnny Depp je talentovaný a charizmatický herec, ktorého zbožňujú ľudia v rôznych kútoch sveta. Amber Heard je atraktívna žena, ktorá má sexepíl a tiež množstvo priaznivcov. Keď si v roku 2015 sľubovali lásku a vernosť, pre mnohých boli krásnym párom... Netrvalo ale dlho a v médiách sa začali objavovať prvé šokujúce správy. 

Amber prišla s obvineniami, že ju slávny herec psychicky i fyzicky týra. V máji 2016 podala žiadosť o rozvod a začiatkom roka 2017 bolo ich manželstvo ukončené. Depp musel bývalke vyplatiť 7 miliónov dolárov, ktoré darovala na charitu. 

Aktuálne sú však v hre oveľa väčšie peniaze. Depp požaduje od svojej exmanželky 50 miliónov dolárov ako odškodné za ohováranie. V súvislosti s tým sa včera a dnes stretli na súde. Herečke robí spoločnosť jej aktuálna partnerka, sestra a právnička. Pred novinárov napochodovali držiac sa za ruky.

Amber Heard (v strede) a jej príchod na súdne pojednávanie.
Zobraziť galériu (8)
Amber Heard (v strede) a jej príchod na súdne pojednávanie.  (Zdroj: SITA)

Johnny Depp pri príchode na súd.
Zobraziť galériu (8)
Johnny Depp pri príchode na súd.  (Zdroj: SITA)

V súvislosti s prípadom sa v médiách objavujú rôzne prekvapivé informácie. Depp sa usiluje dokázať, že to bola práve Amber, kto prejavil násilnícke sklony. Ako dôkaz mu majú poslúžiť napríklad fotky z nemocnie, kde skončil po tom, čo mu manželka rozbitou fľašou od vodky odsekla kus prsta. Vtedy mu mala aj priamo na tvári zahasiť cigaretu. 

V súvislosti so spomínaným zranením sa však hovorilo aj o verzii, že si ho Depp spôsobil sám zo žiarlivosti a Amber krvou zmiešanou s farbou napísal odkaz na zrkadlo. Desivé, že?

Rovnako čudesne vyznievajú aj hercove slová, keď hovoril o tom, čo ho definitívne utvrdilo, že sa chce rozviesť. V písomnom stanovisku Depp uviedol, že v ich manželskej posteli našiel fekálie. „Heard alebo niekto z jej priateľov boli za tento čin zodpovední. Ona to označila len za neškodný žart,” uviedol v obvineniach slávny herec. Amber je podľa jeho slov narcistická sociopatka, ktorá si ho vzala len preto, lebo sa chcela zviditeľniť. 

Zatiaľ nevedno, ako vojna medzi prominentnými exmanželmi dopadne. Isté však je, že v hre sú veľké peniaze a toto zrejme nie sú posledné šokujúce informácie zo súdneho pojednávania...

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu