Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec Meghan Markle svedčí proti dcére: Vyčítala mi infarkt... Ukázal krutú SMS!

Otec Meghan Markle, Thomas, svedčí proti dcére na súde. Zobraziť galériu (5)
Otec Meghan Markle, Thomas, svedčí proti dcére na súde. (Zdroj: SITA/Profimedia)

LONDÝN - Na vojvodkyňu Meghan Markle (38) sa v poslednom období valí jeden škandál za druhým. Po úteku od kráľovskej rodiny rieši súdny spor, v ktorom žaluje server The Mail on Sunday, ktorý zverejnil súkromnú korešpondenciu medzi ňou a jej otcom. No prišiel šok! Jej otec sa rozhodol svedčiť proti nej a zverejnil krutú SMS!

O vzťahu Meghan Markle a jej otca sa toho popísalo už veľa. Thomas sa nepozná s Harrym, nikdy nevidel vnuka Archieho... Vojvodkyňa ho obviňuje z toho, že jej zlomil srdce, je paranoidný, prezentuje vymyslené príbehy, útočí na princa a v jednom kuse klame.


Bývalá kamarátka Meghan Markle jej to verejne natrela: KLAME... Takto je to naozaj!


A aktuálne ich napätý vzťah doslova graduje. Meghan totiž žaluje britský web The Mail on Sunday za to, že zverejnil ich súkromnú konverzáciu. Tú mal pritom server k dispozícii práve od jej otca. A pán Markle sa teraz na súde postaví proti svojej dcére - je totiž korunným svedkom obhajoby.

To najpikantnejšie však vyšlo na povrch až teraz. Thomas Markle sa totiž rozhodol svojej dcére vyhlásiť vojnu a s britskými novinármi spolupracovať. Právnikom dal do rúk nečakaný materiál - textové správy, ktoré si s Meghan vymenil krátko pred jej kráľovskou svadbou. 

A ich obsah je viac než šokujúci. Otec vojvodkyne totiž v tom čase prekonal infarkt, doktori mu preto dlhý let do Európy zatrhli. Keď svoju dcéru o tom informoval, prišla mu naozaj krutá odpoveď s informáciou, ako ju hlboko ranil. Jeho zdravotný stav ju pritom vôbec nezaujímal. 

„Neurobil som nič, aby som ublížil tebe alebo niekomu inému, Meghan. Je mi ľúto, že môj infarkt je... Pre vás nepríjemný,“ odpísal vraj Thomas na SMS svojej dcéry a ďalej sa spolu nerozprávali. Nechajme sa prekvapiť, aké pikantnosti sa na verejnosť dostanú počas súdu.

Galéria: Vojvodkyňa Meghan Markle

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu