Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalá kamarátka Meghan Markle jej to verejne natrela: KLAME... Takto je to naozaj!

Meghan Markle vraj v rozhovore pre televíziu ITV klamala. Zobraziť galériu (5)
Meghan Markle vraj v rozhovore pre televíziu ITV klamala. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Svetom aktuálne rezonuje informácia o odchode Harryho (35) a Meghan (38) z postavenia vyšších kráľovských členov. V tejto súvislosti sa do médií ozvala bývalá kamarátka vojvodkyne, ktorá tmavovlásku verejne natrela. Toto, čo prezentovala v televízii, vraj bolo čisté klamstvo!


Definitívne rozhodnutie: Kráľovná Alžbeta povedala posledné slovo k Harrymu a Meghan!


Gina Nelthorpe-Cowne stála po boku Meghan Markle v časoch jej seriálovej slávy ako asistentka od roku 2014. Zažila teda aj jej začiatky randenia s princom. Pred tromi rokmi sa však ich cesty rozišli a hoci vojvodkyňa zdôraznila, že je pre ňu dôležité, aby ostali priateľkami, už sa jej nikdy neozvala. Možno aj preto sa Gina teraz rozhodla prehovoriť.

Zaskočilo ju najmä Meghanino vyjadrenie pre dokument Harry a Meghan: Africká cesta. „Pomyslela som si, že je to neúprimné, ak to mám povedať mierne, keď povedala Tomovi Bradbymu počas rozhovoru pre dokument televízie ITV, že bola ‚naivná, keď ju priatelia varovali pred nebezpečenstvom pozornosti médií.‘ Meghan bola rozumná, dospelá žena, keď stretla Harryho,“ povedala exkamarátka.

Tá jej vraj sama prízvukovala, nech sa na tlak médií pripraví. „Taktiež povedala, že tým, že je Američanka, ani netušila, kto Harry vlastne je. To ma prinútilo začať sa hlasno smiať. Viem, čo je nonsens a toto bol do očí bijúci nezmysel,“ porozprávala Gina pre Daily Mail. Pritom vraj cieľom Meghan bolo zbaliť princa a raz svojej kamarátke dokonca pošuškala: „Zmeníme svet.“

Už v čase, keď si s Harrym začínala, si kamarátka nedokázala predstaviť, ako sa herečka vyrovná s pravidlami v kráľovskej rodine. Vždy vraj bola ostrá, kreatívna a puntičkárska, no zároveň zmýšľala ako biznismanka a nebála sa povedať svoj názor. No a práve toto sa s fungovaním v Buckinghamskom paláci príliš nezhoduje.

„Moje pocity boli, že pre ňu bude nemožné vyrovnať sa s formálnosťou, ktorú by si mala ako členka kráľovskej rodiny zachovať. Jej hollywoodsky pohľad na svet je v nesúlade so skromnými, často sa opakujúcimi povinnosťami. Asi chcela všetok lesk a slávu členky kráľovskej rodiny, ale nemyslím si, že sa niekedy naozaj chcela zaviazať k povinnostiam, ktoré s tým prichádzajú,“ dodala Gina. 

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu