Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy britský raper sa predstaví na Pohode! Bol to poriadny chuligán, neuveríte, čo ukradol

Britský rapper Stormzy Zobraziť galériu (6)
Britský rapper Stormzy (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

LONDÝN - Britský rapper Stormzy kedysi okradol poslíčka s pizzou a vzal mu jeho moped. Ako prezradil v rozhovore, ktorý na svojom youtoubovom kanáli zverejnil rozhlasový moderátor Charlamagne Tha God, keď bol mladší, správal sa ako chuligán a robieval hlúposti.

"Pamätám si, že som bol chuligán, vyžíval som sa vo všetkom, čo robia čierne decká v Londýne. Vtedy nikto ani okom nemihol nad krádežou, pobodaním, bitkou uprostred cesty. Skočiť do taxíka a zbiť taxikára, objednať si pizzu, okradnúť poslíčka a vziať mu moped, to bolo úplne normálne," vyjadril sa 26-ročný interpret. Na otázku, či naozaj ukradol moped, následne odpovedal áno a dodal, že robil hlúpe veci.

Rodák z Londýna uznal, že boli s kamošmi "nezodpovední a hlúpi", ale v tom čase bolo pre nich normálne dostať sa do problémov. "Problémy boli normálne, problémy boli súčasťou životného štýlu. Až teraz si to uvedomujete," skonštatoval.

Stormzy s rapovaním začal už ako jedenásťročný. Debutoval v roku 2013, keď ponúkol zdarma na stiahnutie 168: The Mixtape. O rok neskôr vydal EP nahrávku Dreamers Disease a vo februári 2017 uviedol na trh debutový štúdiový album Gang Signs & Prayer, s ktorým dobyl albumový UK Chart.

Rapper získal napríklad šesť MOBO Awards a v ankete BBC Sound of 2015, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka, sa umiestnil na tretej priečke. Na konte má napríklad aj dve BRIT Awards či jednu Ivor Novello Award. V decembri 2019 mu vyšiel druhý album Heavy Is the Head, ktorý sa dostal v UK Charte na druhú priečku. V júli sa predstaví na 24. ročníku festivalu Pohoda.

Viac o téme: RozhovorStormzyBritský rapper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu