Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sebavedomá moderátorka v 51 rokoch: Ide to dole, ale... Bez hanby v bikinách!

Davina McCall Zobraziť galériu (6)
Davina McCall (Zdroj: Instagram DM)

LONDÝN - Ani po päťdesiatke netreba skrývať svoje telo! Hoci anglická moderátorka Daviona McCall (51) priznala, že jej povoľuje aj brucho, aj prsia, fotografií v plavkách sa nevzdala.

Davina McCall je moderátorka, ktorá mala pod palcom napríklad šou Big Brother. Okrem toho sa živila aj ako modelka. A stále sa o svoje telo stará a neustále cvičí. Napriek tomu netají, že vek robí svoje a rozmýšľala aj nad nejakými zákrokmi. „Moje prsia klesajú, brucho klesá a pravdupovediac som si prešla fázou, keď zakaždým, keď som sa pozrela do zrkadla, som si hovorila, ako by to vyzeralo, keby som s tým niečo urobila. Ale rozhodla som sa, že tie zmeny a starnutie sú v poriadku,” povedala v júli pre magazín Good Housekeeping. 

Sebavedomá moderátorka v 51
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram DM)

V nedeľu sa po mesiaci opäť rozhodla, že sa fanúšikom pochváli svojou postavou, hoci nie je úplne dokonalá. „Bez hanby selfie v bikinách,” napísala brunetka  k snímke. A podľa svojich sledovateľov vyzerá úžasne. Istá žena sa dokonca zverila, že práve Davina ju inšpirovala k tomu, aby so sebou začala niečo robiť a teraz cvičí trikrát do týždňa. „Keby som mala takéto brucho, selfie v bikinách by patrili k môjmu každodennému rituálu,” napísala ďalšia, oveľa mladšia žena. 

Sebavedomá moderátorka v 51
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram DM)

Viac o téme: Davina McCall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu