Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Barkolová brutálne schudla, teraz zhodila oblečenie: Bože, to je TELO!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová (Zdroj: Instagram EB)

BRATISLAVA - Opäť ho môže vystavovať! Erika Barkolová (40) sa kedysi zúčastnila súťaže Miss Bikini Fitness. Telo mala vtedy maximálne vypracované a bez jediného gramu tuku. Neskôr však poľavila a nalepili sa na ňu nejaké kilá. Teraz sa však opäť zaťala, schudla a pozrite, akú sexi postavičku teraz ukazuje.

Stará dobrá Erika je späť! Hoci mnohé ženy po štyridsiatke už nad niekoľkými kilami len mávnu rukou, jojkárka Barkolová si práveže po pár rokoch priberania povedala dosť. Ako nám prezradila, vo svojom tele sa už necítila úplne dobre a fotenie v plavkách príliš nepripadalo do úvahy. 

A tak sa zaťala a teraz má telo takmer také vyrysované, ako keď v roku 2009 súťažila na Miss Bikini Fitness. „Chce to sebazaprenie, upravila som stravu a začala som cvičiť,” prezradila nám nedávno na jojkárskej párty, kde aj v šatách bolo vidieť, že jej postava sa výrazne zmenila. 

Barkolová brutálne schudla, teraz
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Najnovšie však zhodila oblečenie a ukázala, ako presne to pod jej šatami vyzerá. Užila si totiž pár dní na Cypre, kde už smelo vystavovala telo v plavkách. A s odhaľovaním pokračuje aj doma. Včera zverejnila záber, ktorý jej fanúšikom vyrazil dych. Bože, to je telo! Bravó! 

Barkolová brutálne schudla, teraz
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram EB)

VIDEO: Erika Barkolová o tom, ako sa jej podarilo schudnúť

Erika Barkolová

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu