Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Božská Irina v bikinách: Dokonalý je na nej každý milimeter!

Irina Shayk Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk (Zdroj: SITA)

IBIZA - Bezchybná! Taká je modelka Irina Shayk (33), ktorá si momentálne lieči zlomené srdce z toho, že jej skrachoval vzťah s otcom jej dcérky - hercom Bradley Cooperom (44). Kráska sa nachádza na slnečnej Ibizne, kde neušla pozornosti paparazzov. Nečudo, v bikinách vyzerá ako bohyňa.

Ani gram tuku navyše, žiadne strie ani naznák celulitídy! Pri pohľade na aktuálne paparazzi fotky modelky Iriny Shayk si asi mnohé ženy povedia, že to nie je fér. Rodáčka z Ruska sa pýši dokonalou postavičkou, na ktorej by ste len márne hľadali nejaké nedostatky. 

Momentálne sa nachádza na Ibize, kde si užíva oddych v spoločnosti svojej dcérky a maminy. Nečudo, že Irina zaujala bulvárnych fotografov. Na sebe mala oblečené neónovo-zelené bikiny, ktoré na jej opálenom tele dokonale vynikli. 

Skvelá postavička nie je jedinou prednosťou tejto krásky. Irina sa môže pochváliť prirodzene peknou tváričkou, ktorá vyzerá dobre aj bez príkras. Aj napriek tomu sa jej však v láske príliš nedarí. Spolu s Bradley Cooperom nedokázali partnerskú krízu ustáť a už pár mesiacov sú rozídení. 

Irina Shayk má božské krivky.
Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk má božské krivky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na tele Iriny Shayk by ste márne hľadali nejaké nedostatky.
Zobraziť galériu (8)
Na tele Iriny Shayk by ste márne hľadali nejaké nedostatky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu