Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyplastikovaná hviezda zašla priďaleko: Vlastné deti sa jej zľakli!

Katie Price Zobraziť galériu (6)
Katie Price (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Ako sme už informovali, britská sexbomba Katie Price (41) sa v uplynulých dňoch nechala vylepšiť v Turecku. Už sa vrátila domov a šíria sa správy, že svoje rozhodnutie tentoraz ľutuje. Jej deti sa vraj rozplakali, keď ju zbadali.

Katie Price sa už vrátila zo svojho posledného „plastikového záťahu” v Turecku, kde si nechala spraviť niekoľko zákrokov a svojho snúbenca nahovorila na úpravu nosa. Aktuálne vyzerá príšerne. Fotografi ju zachytili s obväzmi a značne opuchnutú. Na všetkých záberoch má oči prižmúrené, akoby mala problém ich vôbec otvoriť. 

Vyplastikovaná hviezda zašla priďaleko:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

A z jej okolia sa šíria správy, že tentoraz svoj krok ľutuje. Vraj si uvedomila, že to prehnala. „Katie je po zákroku ledva schopná hovoriť a keď už zvládla pár slov, pôsobila celá bez seba. Je jasné, že už svoje rozhodnutie ľutuje. S tou obrovskou bolesťou, čo teraz podstupuje, si aj ona uvedomila, že tentoraz zašla priďaleko,” citoval new! magazine zdroj blízky bývalej modelke. Podľa The Sun Online sa jej mladšie deti rozplakali, keď ju uvideli. 

Katie sa vybrala na kliniku do Turecka len pár mesiacov po tom, ako na jar v Brazílii podstúpila liposukciu a lifting zadku. Snáď si naozaj uvedomila, že tých plastík bolo fakt priveľa. 

Katie Price ma pomaly viac pozákrokových fotiek ako tých normálnych.
Zobraziť galériu (6)
Katie Price ma pomaly viac pozákrokových fotiek ako tých normálnych.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu