Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna sexbomba šokuje: ŠIESTE dieťa a... Fúha, to myslí vážne?

Katie Price s aktuálnym milencom Carlom. Zobraziť galériu (5)
Katie Price s aktuálnym milencom Carlom. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ešte neskončila! Katie Price (42) sa do povedomia verejnosti dostala ako sexbomba z Veľkej Británie. Veľké sú nielen jej silikónové prednosti, ale aj túžba po naozaj obrovskej rodine. Blonďavá sexica najnovšie oznámila, že pod srdcom nosí šieste dieťa.

Škandály, nahota, plastické operácie - to sú témy, v súvislosti s ktorými je bežne spájané meno sexbomby Katie Price, známej aj pod prezývkou Jordan. Blondínka sa však celkom rada prezentuje tiež ako milujúca mama. Aj keď pri pohľade na to, ako na sociálnych sieťach pretŕča svoje zmachlené dcéry, mnohí nechápavo krútia hlavou. 

Katie Price so svojou dcérou Princess.
Zobraziť galériu (5)
Katie Price so svojou dcérou Princess.  (Zdroj: Instagram)

Práve prostredníctvom Instagramu Katie oznámila svetu, že je tehotná. „Šťastná a zdravá. Je to ten najlepší pocit na svete. Ďakujem ti, Carl Woods, že si mojou súčasťou,” napísala blondínka k záberom, na ktorých si s láskou drží zaoblené bruško. 

Za zmienku stojí, že len zhruba pred týždňom sa definitívne skončili rozvodové ťahanice s jej bývalým manželom Kieranom Haylerom. Ten vraj spolu so svojou snúbenicou Michelle tiež očakáva prírastok. 

Katie Price oznámila fanúšikom, že pod srdcom nosí svoje šieste dieťatko.
Zobraziť galériu (5)
Katie Price oznámila fanúšikom, že pod srdcom nosí svoje šieste dieťatko.  (Zdroj: Instagram)

Katie Price má najstaršieho syna Harveyho (18), ktorý má viacero zdravotných diagnóz. S bývalým manželom, ktorým je spevák Peter Andre, ju spája 15-ročný syn Junior a o dva roky mladšia dcéra Princess. S druhým exmanželom, spomínaným Kieranom, má 7-ročného syna menom Jett a 6-ročnú dcéru Bunny.

V uplynulých dňoch sa slávna sexbomba vyjadrila, že s rozširovaním svojej rodiny nemieni prestať. Podľa vlastných slov plánuje priviesť na svet ešte ďalšie štyri deti. 

Galéria: Katie Price so svojimi ratolesťami.

Katie Price s milencom a svojimi piatimi deťmi.
Zobraziť galériu (5)
Katie Price s milencom a svojimi piatimi deťmi.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katiie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu