Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vybavovanie si účtov v živom vysielaní: Papuľnatého moderátora zrazu odstrihli!

Piers Morgan a Susanna Reid Zobraziť galériu (6)
Piers Morgan a Susanna Reid (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Pomsta za kritiku? Známy moderátor britského ranného vysielania si dovolil v priamom prenose vyčítavé slová na adresu režiséra programu. A zrazu bol Piers Morgan (54) z obrazu preč... Vraj technická chyba.

Piers Morgan je známy ako moderátor a tiež porotca britského Talentu. Aktuálne je tvárou relácie Dobré ráno, Británia. A práve tam si dovolil skritizovať režiséra. 

Erron Gordon si totiž odskočil k inému programu a následne na Instagrame informoval, že to bol vrchol jeho kariéry. Keď sa vrátil k rannému magazínu, Piers mu to spočítal. „Takže vrchol jeho kariéry nezahŕňa ľudí, s ktorými pracuje každý deň. Ok, v poriadku, neberieme to osobne,” vyjadril sa podľa The Sun Morgan v živom vysielaní. „Chcel som ťa vziať do Bieleho domu na moje ďalšie interview s Trumpom, ale... Toto je šoubiznis, máš smolu,” dodal. 

Vybavovanie si účtov v živom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Piers chcel možno svoju výčitku zaryť humorom, ale príliš mu to nevyšlo. Zrazu sa totiž na obrazovke objavil nápis informujúci o technických problémoch. „Technické problémy? To budú režisérske problémy, verte mi,” nezdržal sa ďalšieho rýpania moderátor. 

Nebolo to prvýkrát, čo ho v televízii takto odstrihli. Ktovie, koľko mu toho budú nadriadení ešte tolerovať. 

Viac o téme: Piers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu