Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Svet v strachu z nákazy a moderátori... Srandičky z koronavírusu!

Piers Morgan a Susanna Reid Zobraziť galériu (6)
Piers Morgan a Susanna Reid (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Kompetentné orgány všade na svete sa snažia vydaním zoznamu preventívnych opatrení chrániť ľudí pred nákazou koronavírusom. Niektorí obyvatelia v panike vykúpili dezinfekčné prostriedky, iní starosti hádžu za hlavu a nedodržiavajú ani odporúčanú karanténu po návrate zo zahraničia. A v britskom vysielaní si moderátori robia srandu z nariadení, ktoré majú zabrániť šíreniu vírusu.

Hovorí sa, že Briti majú veľmi suchý, surový a sarkastický zmysel pre humor. Občas práve vtip a smiech zaberú aj v situáciách, ktoré pôsobia naozaj vážne. Je však v poriadku robiť si srandu z opatrení, ktoré majú zabrániť nákaze, čo sa šíri celým svetom?

Koronavírus sa aktuálne skloňuje všade a má svoje miesto azda v každej relácii. V rannom vysielaní britskej televízie však moderátori zohrali scénku, ktorá si uťahuje z toho, že sa ľudia nemajú navzájom dotýkať a majú dodržiavať istú vzdialenosť, aby zabránili prenosu vírusu. 

Moderátor Piers Morgan si chcel porovnať veľkosť ruky so svojou kolegyňou Sussanou Reid. Tá k nemu najprv ruku natiahla, no potom sa zháčila. „Nie, nechcem sa ťa dotknúť,” vyhlásila. A keď na ňu naliehal, zopakovala: „Nie, nemôžem sa ťa dotknúť.” Zdá sa však, že sa zdráhala len naoko...

Svet v strachu z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Následne totiž jej kolegyňa vytiahla meter a začal odmeriavať odporúčanú vzdialenosť, ako ďaleko by mali od seba sedieť. A Piers sa natiahol dozadu, aby zrazu vytiahol veľkú umelú ruku, ktorou sa začal Susanny dotýkať. Potom si vzal ešte jednu, aby dosiahol na obe svoje kolegyne. A všetci traja sa na tom náramne bavili. Išlo teda evidentne o pripravenú scénku. 

Svet v strachu z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Svet v strachu z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Svet v strachu z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ITV)

Nepríjemné na tom je, že keď si moderátori verejne robia z opatrení srandu, podporujú aj bežných ľudí, aby ich brali na ľahkú váhu a nedodržiavali. A to v tejto situácii naozaj nie je potrebné. 

Viac o téme: Piers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu