Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas v rannom vysielaní: Toto moderátor prehnal... Blbý žart o intímnom ochlpení kolegyne!

Ben Shephard a Kate Garraway v rannom vysielaní Zobraziť galériu (4)
Ben Shephard a Kate Garraway v rannom vysielaní (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Niektoré žartíky sa podaria a niektoré nie... Dosť trápny moment v živom vysielaní pripravil svojej kolegyni a kamarátke britský moderátor Ben Shephard.

Piatkové ranné vysielanie sa v Británii nieslo v duchu výziev, ktoré v novom roku kolujú svetom. Niekto dodržiava takzvaný suchý január a celý mesiac nepije. Iní sa zapájajú do hnutia Januhairy, čo znamená, že si dávajú rásť ochlpenie – žiadne holenie, strihanie, upravovanie či skracovanie. 

Keď o tom hovorila moderátorka Kate Garraway, mala na tvári falošné fúzy a bradu. Dokonca poznamenala, že ryšavá farba je jej prirodzená. 

Trapas v rannom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

To sa ešte zaobišlo bez blbých poznámok, ale situácia sa zvrhla, keď Benovi Shephardovi ponúkla na ochutnanie vegánsky piroh, z ktorého si predtým sama odhryzla. Niekomu to môže prísť nevhodné, no títo dvaja sú výborní kamaráti už vyše 20 rokov. 

No napriek tomu Ben neodhadol úroveň svojho „humoru” a keď mu Kate podala pečivo, vyhlásil: „Keď už sa musím s tebou deliť o tvoje pubické chlpy, tak sa môžeme podeliť aj o piroh.”

Trapas v rannom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

No, vtipné to nebolo, skôr trápne. Ak chcel Ben poukázať na jej falošnú bradu z predchádzajúceho vstupu, prirovnanie k intímnemu ochlpeniu asi nikto nepochopil. A samotná Kate mu dala najavo, že to prehnal. „Prestaň! Práve si zašiel trochu ďaleko,” vyhlásila pred kamerami. 

Viac o téme: Kate GarrawayBen Shephard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu