Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ex Johnnyho Deppa vonku naOSTRO: Priesvitný top a pod ním... Ej, veď to sú bradavky!

Amber Heard bola 2 roky vydatá za herca Johnnyho Deppa. Zobraziť galériu (7)
Amber Heard bola 2 roky vydatá za herca Johnnyho Deppa. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Amber Heard (32) sa do povedomia širokej verejnosti dostala najmä vzťahom s hviezdnym Johnnym Deppom (55). Za toho bola vydatá 2 roky - vlani sa manželia rozviedli. A teraz zvodnej plavovláske nič nebráni v tom, ukazovať svoje vnady doslova každému. Napríklad aj náhodným okoloidúcim v uliciach New Yorku. Pozrite, takto vytrčila svoje nahé bradavky naposledy!

Necudná Amber Heard si takto vyšla do ulíc New Yorku a tvárila sa, akoby sa nechumelilo. Na sebe mala len sieťovaný top, pod ktorý si však zabudla obliecť podprsenku. Na to si už len prehodila čierne sako a nechala na náhodu, či sa zvedavým očiam okoloidúcich naskytne pohľad na jej nahé prsia alebo nie. Fotografom sa však podarilo zachytiť jej ženské zbrane v plnej kráse... Tak tomuto sa povie odvaha! 

Amber Heard sa po New Yorku prechádzala bez hanby a podprsenky.
Zobraziť galériu (7)
Amber Heard sa po New Yorku prechádzala bez hanby a podprsenky.  (Zdroj: Profimedia)

Amber Heard a Johnny Depp boli manželmi dva roky a pár tvorili dlhých sedem rokov. Vlani sa však rozviedli. Herečka svojho ex obvinila z fyzického napadnutia - ten ju mal opakovane udrieť a pri jednej z hádok po nej hodiť telefón. Depp tieto obvinenia odmietal a polícia nenašla žiadne dôkazy.

Plavovláska si z rozvodu odniesla dvoch psov Pistol a Boo a sedem miliónov dolárov, ktoré sa rozhodla rozdeliť medzi charitatívnu organizáciu zaoberajúcu sa pomocou obetiam domáceho násilia a detskú nemocnicu v Los Angeles.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu