Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Deppovu bývalku načapali s novou milenkou: Pri jej bozkoch zaháňa myšlienky na rakovinu!

Amber Heard Zobraziť galériu (6)
Amber Heard (Zdroj: SITA)

PALM SPRINGS - Nový pár v šoubiznise! Amber Heard (33) je verejnosti známa najmä ako bývalá manželka slánneho Johnnyho Deppa. Rozvod dvojice bol pomerne škandalózny a herečka si liečila zlomené srdce a boľačky napríklad v posteli Elona Muska či Vita Schnabela. Aktuálne je zamilovaná do 38-ročnej kameramanky menom Bianca Butti, ktorá bojuje so zákernou rakovinou prsníka.

Paparazzi nafotili zamilované dámy cestou z hotela. Obe mali skvelú náladu a nebránili sa objatiam, nežnostiam a bozkom. Fanúšikov herečky Amber Heard určite neprekvapuje, že ju priťahuje aj ženské pohlavie. Ešte pred Deppom mala totiž 4-ročný vzťah s fotografkou Tesyou van Ree a otvorene hovorí o svojej bisexualite. 

Pri pohľade na zamilovanú a šťastnú dvojicu by len málokto povedal, že ich niečo sužuje. A pravda je taká, že ich trápenie je dosť veľké. Herečkina milenka Bianca totiž bojuje s rakovinou prsníka. Prvýkrát jej bola diagnostikovaná v roku 2015. Smutnú správu, že sa vrátila, jej lekári oznámili v marci minulého roka.  

„Zničilo ma to. Nový nádor v mojom pravom prsníku objavili tri roky po tom, čo som bola vyliečená. Ale môžem povedať, źe keď vám rakovinu oznámia druhýkrát, je to menej strašidelné, ako prvýkrát. Verím, že sa vyliečim,” reagovala na sociálnych sieťach na margo svojho ochorenia sympatická kameramanka. Nuž, ostáva len dúfať, že bude vo svojom boji opäť úspešná.

Galéria: Milostný život Amber Heard

Amber Heard a Bianca Butti si pred hotelom vymieňali nežnosti.
Zobraziť galériu (6)
Amber Heard a Bianca Butti si pred hotelom vymieňali nežnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Amber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu