Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ježíííš, to je trapas! Kvôli tomuto bude superstarista všetkým na smiech

Sámer Issa ukázal prítomným trenky, ktoré už patria do koša. Zobraziť galériu (5)
Sámer Issa ukázal prítomným trenky, ktoré už patria do koša.

PRAHA – Fúha! Sámer Issa (29), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v prvej sérii Česko hľadá SuperStar, je rád stredobodom pozornosti. Patrí tiež k celebritám, ktoré sa tešia, keď sa o nich objaví nejaká zmienka v médiách. Tentokrát však asi príliš potešený nebude.

Mal by sa hanbiť! Nevhodne zvolený outfit dokáže privodiť pikantný trapas nejednej žene. Krátka minisukňa totiž neraz odhalí nohavičky, či nevábnu celulitídu. O prešľap s bielizňou sa ale občas vedia postarať aj chlapi. Stačí, že si nedajú opasok a ich trenírky a zadok si môže obzrieť hocikto.

Fanúšikom nosenia spustených nohavíc je aj český spevák Sámer Issa. Ten počas uplynulého týždňa vyrazil za zábavou do istého pražského klubu. Na párty sa ale očividne veľmi ponáhľal. Inak by sa totiž faux pas, ktoré si privodil, nedalo asi ani vysvetliť.

Sámer na prítomných otŕčal naruby oblečené ružové trenky s do očí bijúcou dierou. A hoci išlo o kúsok luxusnej značky, už dávno mal byť v koši. Spevákovi totiž takýto trapas imidž rozhodne nevylepší. 

Sámer Issa na prítomných otŕčal potrhané trenírky.
Zobraziť galériu (5)
Sámer Issa na prítomných otŕčal potrhané trenírky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu