Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lucie, vieš koho si v Talente zhodila? Krásnu exmilenku Usaina Bolta!

Lucii Bílej sa zdala Boltova exmilenka Karolína namyslená. Zobraziť galériu (10)
Lucii Bílej sa zdala Boltova exmilenka Karolína namyslená.

BRATISLAVA - Krásna, ale namyslená! Taká je podľa Lucie Bílej (46) súťažiaca zo šou Česko Slovensko má talent Karolína Krézlová (25), ktorá sa u našich západných susedov zviditeľnila aj ako exmilenka svetoznámeho bežca Usaina Bolta (26). Odborníčku naštvala fešanda tým, že sa pred kamerami zdráhala prezradiť svoj vek. Okrem toho sa porotkyni nepáčilo ani to, že si vraj o sebe kráska myslí viac, než je zdravé. A tak jej bez ohľadu na spev dala veľké nie!

Na jar tohto roku jamajská tlač informovala o vzťahu Usaina Bolta so slovenskou návrhárkou Ľubicou Kučerovou. Podľa českých médií sa však len v januári bežec rozišiel s inou kráskou - tentokrát Češkou Karolínou Krézlovou. Tá robí modelku, spieva a ešte si založila aj vlastnú agentúru.

Podnikavá blondínka má na konte už pár klipov s českými rapermi a tentoraz sa rozhodla skúsiť šťastie aj v šou Česko Slovensko má talent. Vôbec však netušila, čo ju tam čaká! Asi by si nikdy nepomyslela, že Lucie Bílá jej poriadne naloží, a to bez ohľadu na jej spevácky výkon.

Slávicu najprv rozdráždilo, že Karolína sa zdráhala prezradiť svoj vek. V agentúre sa totiž stretáva s mladými dievčatami, pri ktorých si pripadá trochu staro. No okrem toho sa Bílej nepozdával ani Krézlovej celkový prejav. A tak na ňu spustila spŕšku kritiky.

„Mala som chuť opýtať sa vás, koľko ľudí vám dnes povedalo, že ste krásna. Mám pocit, že vám to hovoria všetci celý život a vás to trochu skrútilo,” zaútočila speváčka na charakter súťažiacej. „Myslíte si o sebe viac, než ste. A je to veľká škoda. Nejde z vás pekná energia. Je to nesympatické,” dodala Bílá nekompromisne.

Po týchto slovách z jej úst zaznelo na modelkinu adresu jasné nie, hoci jej spevácky výkon nevyzeral na vyhadzov. Správnosť Luciinho rozhodnutia však spochybnili zvyšní porotcovia, ktorí bez problémov posunuli Karolínu do ďalšieho kola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu