Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál v českom šoubiznise: Dvaja pobodaní na žúre prominentov!

Na krste diára Sámera Issu pobodali dvoch mužov. Zasahovali policajti i záchranári. Zobraziť galériu (14)
Na krste diára Sámera Issu pobodali dvoch mužov. Zasahovali policajti i záchranári. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Na krste diára s názvom Help to Syria, ktorého autorom je český spevák Sámer Issa, pobodali do hrudníka dvoch mužov. Konflikt sa odohral v pražskom disco bare. Bývalý SuperStarista nebol jeho účastníkom. Večierku sa zúčastnilo viacero známych tvárí šoubiznisu. Napríklad účastníčka Hotela Paradise a VyVolených Nikol Trojanová, či modelka Agáta Hanychová. V súvislosti s krvavým incidentom sa špekuluje, že išlo o vybavovanie si účtov medzi mafiou.

Podľa polície prišli okolo 22:00 do klubu štyria alebo piati muži, ktorí vystúpili z čierneho Porsche Cayenne. Vo vnútri sa stretli s troma návštevníkmi a na dvoch z nich zaútočili. "Prvé hliadky prišli na miesto už dve minúty po oznámení, útočníkov sa im však nepodarilo zastihnúť. Pracujeme aj s verziou, že mohlo ísť o cudzincov, ale v tejto chvíli je ešte priskoro na nejaké závery," vysvetlil hovorca pražskej polície Jan Daněk a doplnil, že policajti sa tiež snažia zaistiť kamerové záznamy. 

Sámer Issa chce prostredníctvom spomínaného diára na rok 2014 pomôcť deťom v Sýrii, odkiaľ pochádza jeho otec. Spevák sa zviditeľnil v súťaži Česko hledá SuperStar. Na konte má albumy Busted (2004), Break the Silence (2005) či My Way (2011). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu