Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapivé odhalenie o jojkárskom Talente: Vieme, koho vyšachovali!

Zo starej známej zostavy nebol televíziami oslovený Martin Dejdar. Zobraziť galériu (8)
Zo starej známej zostavy nebol televíziami oslovený Martin Dejdar.

BRATISLAVA/PRAHA - Nová aj stará krv! Na jeseň sa na obrazovkách Jojky a Primy bude opäť objavovať talentová šou. Prvým potvrdeným porotcom je nováčik Leoš Mareš (36). Zvyšné dve miesta by mali zaujať stálice Jaro Slávik (38) a Lucie Bílá (46). Jediný, s kým televízie nerokujú, je Martin Dejdar (47). Ten sa síce objavil v uplynulých dvoch ročníkoch projektu, no v ďalšom už preňho miesto nie je.

Takmer všetko zostane po starom! Ďalšia séria šou Česko Slovensko má talent príde na obrazovky už na jeseň. V týchto chvíľach prebiehajú intenzívne rokovania o obsadení. Zatiaľ jediný, kto má podpísanú zmluvu, je Leoš Mareš. Ten sa premiérovo posadí do kresla porotcu.

Televízie podľa našich informácií intenzívne jednajú s Jarom Slávikom a Luciou Bílou. Miesto Martina Dejdara zaujal práve spomínaný Mareš. Moderátorsky by mali mať súťaž opäť v rukách Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař.

Zatiaľ však ešte nič nestojí čierne na bielom. „Joj a Prima sa snažia znížiť rozpočet a tlačia na nižšie honoráre, preto Slávik a Bílá ešte nepodpísali zmluvy,” tvrdí náš zdroj. Hľadanie dohody teda vôbec neprebieha hladko. Ich ochota rokovať o výške platu však naznačuje, že účasti na projekte sa vzdať nechcú. „Oni boli oslovení ako prví a iba ak by sa naozaj nedohodli, tak sa tam posadia iné osoby,” povedal nám dobre informovaný človek. „Porota bude trojčlenná a zatiaľ sme sa definitívne dohodli len s Leošom Marešom,” vyjadril sa k tejto téme hovorca Jojky Jozef Gogola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu