Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známe Slovenky vyjadrili PODPORU dobitej misske: Každý násilník patrí za mreže!

Modelke Ráchel bola vyjadrená veľká podpora! Zobraziť galériu (13)
Modelke Ráchel bola vyjadrená veľká podpora! (Zdroj: Instagram/Profimedia)

BRATISLAVA - Včera sme vás na Topkách informovali o prípade domáceho násilia u známeho promi párika. Na povrch vyšli tieto informácie po tom, ako markizácky moderátor surovo dobil svoju priateľku, bývalú missku, ktorá už nechcela viac mlčať. Hneď, ako sa verejnosť dozvedela o všetkom, čo jej spôsobil, priznal vinu a rozhodol sa ísť na liečenie. Táto situácia zamávala celým Slovenskom a k dráme sa vyjadrilo aj mnoho celebrít. Spojili sa a takto vyjadrili podporu dobitej misske!

Včera obleteli internet dosť závažné obvinenia na adresu markizáckeho moderátora Tomyho Kottyho. Jeho priateľka Ráchel Karnížová, známa zo súťaže Miss Universe či relácie Nákupné maniačky, verejne opísala všetko, čo jej doposiaľ spôsobil. Po vyhrotenej situácii, ktorá sa stala v jej byte cez víkend, už viac nedokázala mlčať a vyšla s pravdou von. 

Tomy ju mal psychicky aj fyzicky týrať. Ráchel skončila s krvavými poraneniami, modrinami či monoklom. Po tom, ako všetko vyplávalo na povrch, neostávalo nič iné, len osloviť aj druhého účastníka tohto aktu, samotného Tomyho. Ten včera všetko potvrdil. Následne s ním televízia Markíza aj produkcia, pod ktorou vydával svoje pesničky, ukončili spoluprácu.

„Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ je to pravda a veľmi, ani neviete, ako ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy, za žiadnych okolností. Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu a tak, ako som Ráchel veľmi miloval a stále milujem, mi to doteraz moja hlava neberie, čo sa stalo, chcem nielen jej, ale aj sebe dokázať, že sa viem zmeniť a byť lepším človekom a mužom...“ vyjadril sa.

Túto situáciu odsudzujú mnohé známe Slovenky, ktoré sa spojili a dobitej misske vyjadrili podporu. Ak zažívate alebo sa stretávate s násilím vo svojom okolí, môžete zavolať na bezplatnú linku pomoci s číslom 0800 212 212. Slová vyjadrujúce podporu a rešpekt si môžete prečítať nižšie.

Katarína Balážiová alias Becca, moderátorka - Každý násilník patrí za mreže!

Známe Slovenky vyjadrili PODPORU
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram K.B.)

Zuzana Kovačič Hanzelová, novinárka - Na mieste sú otázky na agresora.

Známe Slovenky vyjadrili PODPORU
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram Z.H.)

Kristína Krajčírová, modelka - Neexistuje, že sa ten chlap zmení, keď vás mláti!

Známe Slovenky vyjadrili PODPORU
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Veronika Adamíčková alias Ronie, speváčka - Veci typu ako násilie na ženách sa v civilizovanej spoločnosti nemôžu za žiadnych okolností akceptovať.

Známe Slovenky vyjadrili PODPORU
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram V.A.)

Kristína Svarinská, herečka - Násilie je neakceptovateľné.

Známe Slovenky vyjadrili PODPORU
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram K.A.)

Viac o téme: Tomy KottyRáchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu