Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ex DOBITEJ missky dostal STOPKU: Ruky preč od neho dala aj Markíza... V šoubiznise si už neškrtne!

Tomy Kotty dostal stopku! Zobraziť galériu (3)
Tomy Kotty dostal stopku! (Zdroj: TV Markíza/Instagram R.K.)

BRATISLAVA - Včera celým Slovenskom otriaslo šokujúce priznanie bývalej missky Ráchel Karnížovej, ktorá svojho priateľa obvinila z domáceho násilia. Vyjadrila sa verejne na sociálnych sieťach a k svojim slovám priložila aj dôkazy v podobe fotiek, na ktoré sa nepozeralo ľahko. Následne nato jej už expartner, známy moderátor a hudobník Tomy Kotty všetko oľutoval a rozhodol sa ísť na liečenie. Avšak v šoubiznise si už určite neškrtne. Postupne dávajú všetci od neho ruky preč!

Včera sme vás na Topkách informovali o prípade 21-ročnej missky Ráchel Karnížovej, ktorá na sociálnych sieťach zverejnila šokujúce vyjadrenie. Podľa jej slov mala byť psychicky aj fyzicky týraná svojím priateľom Tomym Kottym, ktorý vám môže byť známy ako moderátor Farmy Xtra.

Tiež sa ukázal v rôznych talentových šou, ale usadil sa v hudobnej brandži a začal spolupracovať s jednou známou produkciou, pod ktorou vydáva svoje veci aj herec a spevák Matúš Yael Kolárovský. Po tom, ako pravda vyšla najavo a Tomy svoj čin oľutoval, rozhodol sa ísť na liečenie. Človeku, ktorý mal pred sebou sľubnú kariéru, sa po tomto začali v pracovných oblastiach zatvárať dvere.

Televízia Markíza, s ktorou Tomy dlhodobo spolupracoval na zákulisnej šou Farma Xtra, vydala oficiálne stanovisko a moderátora nadobro odpísala. „Televízia Markíza odsudzuje akékoľvek formy násilného správania. Takéto správanie u kohokoľvek považujeme za prekážku spolupráce,” vyjadrila sa modro-žltá televízia.

Ex DOBITEJ missky dostal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Neškrtne si už ani u hudobných kolegov. „Nedávno sme do nášho tímu pribrali umelca, ktorý bol okrem našej práce aj náš dobrý kamarát. Bohužiaľ, vyšli na povrch veľmi nepekné informácie a fakty, o ktorých nikto z nás predtým nevedel a ktoré každý z nás plno odsudzuje. Za žiadnych okolností nepodporujeme násilie, a preto sme sa rozhodli s týmto umelcom ukončiť spoluprácu. Veľmi nás okolnosť mrzí a pevne dúfame, že sa dá všetko do poriadku,” zaznelo na adresu Tomyho aj z hudobných kruhov.

Rovnako sa k tomu postavili aj moderátori Oliver Oswald a Samuel Procházka, s ktorými Tomy a Ráchel nedávno natáčali šou. Všetky zverejnené výstupy s nimi po tomto vymazali. „Neostalo nič iné, ako všetky výstupy, kde sa objavil, stiahnuť zo všetkých platforiem a dúfať, že všetko dobre dopadne a nikomu sa nič vážne nestalo,” objavilo sa na Instagrame jedného zo spomínaných moderátorov. Na Youtube už taktiež nenájdete ani podcast, v ktorom sa pred časom objavili.

Tomy Kotty
Zobraziť galériu (3)
Tomy Kotty  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vyzerá to tak, že po tejto medializácii si Tomy už v šoubiznise ani len neškrtne a naspäť do normálneho života sa mu po liečení bude vracať o čosi ťažšie.

Viac o téme: TV MarkízaTomy KottyRáchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu